پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۰ آذر ۱۳۹۸، ۱۴:۵۲

رئیس سازمان مدیریت بوشهر:

۵۵ درصد اعتبارات امسال مصوبات سفر رئیس‌جمهور به بوشهر پرداخت شد

 ۵۵ درصد اعتبارات امسال مصوبات سفر رئیس‌جمهور به بوشهر پرداخت شد

بوشهر- رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر گفت: امسال از ۸۳۵ میلیارد تومان مصوب سفر رئیس‌جمهور به استان بوشهر یعنی ۵۵ درصد آن به مبلغ ۴۴۵ میلیارد تومان در هشت ماه پرداخت‌شده است.

علی درویشی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دو هزار و ۵۲ میلیارد ریال تومان در سفر استانی رئیس‌جمهور به بوشهر تصویب شد که در دو سال تخصیص می‌یابد که امسال ۸۳۵ میلیارد تومان و مابقی به مبلغ ۸۷۲ میلیارد تومان برای سال آینده پرداخت می‌شود.

وی از افتتاح ۸۰۰ میلیارد تومان پروژه در هفته دولت امسال خبر داد و تصریح کرد: با روندی که در پیش است در دهه فجر امسال طرح‌های مهم و اثرگذاری در شهرستان‌های استان بوشهر افتتاح می‌شود.

اجرای ۳۰ پروژه کلان

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر اضافه کرد: پروژه راه‌آهن شیراز - بوشهر از دیگر پروژه‌های عمرانی مهم استان است که امسال بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده حداقل ۳۰ پروژه کلان عمرانی و اقتصادی در شهرستان‌های ۱۰ گانه استان بوشهر افتتاح می‌شود.

وی، اجرای ۷ پروژه سدسازی در استان بوشهر را از جمله پروژه‌ها دانست و گفت: توسعه گردشگری و بوم گردی از برنامه‌های مهم استان بوشهر است که در این راستا اعتبارات و تسهیلات موردنیاز سرمایه‌گذاران پرداخت می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر اظهار داشت: بر اساس آخرین بر آورده‌های آماری از جمعیت یک‌میلیون و ۲۳۰ هزار نفر استان بوشهر، نرخ بیکاری جمعیت استان در فصل تابستان، ۱۰.۴ درصد ثبت‌شده است.

نقش مهم استان در اقتصاد کشور

درویشی افزود: مشارکت اقتصادی استان بوشهر در این مدت ۳۶.۶ درصد است و استان بوشهر در مجموع در تولید ۸.۶۸ درصد نفت کشور، ۷۳.۱۸ درصد گاز و در مجموع با کسب درآمد ۶.۹ میلیارد دلاری کشور در نفت و گاز سهیم است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر درآمد استان بوشهر در سال قبل را سه هزار و ۳۴۶ میلیارد تومان دانست و خاطرنشان کرد: استان بوشهر در تولید ناخالص ملی و درآمد کشور نقش مهم و تأثیرگذاری دارد.

کد خبر 4785691

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha