پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ آذر ۱۳۹۸، ۱۶:۳۹

تکواندو گرندپری- مسکو

هادی‌پور به نیمه نهایی صعود کرد/یک سهمیه قطعی المپیک برای تکواندو

هادی‌پور به نیمه نهایی صعود کرد/یک سهمیه قطعی المپیک برای تکواندو

نماینده وزن ۵۸- کیلوگرم تیم ملی تکواندو ایران با صعود به مرحله نیمه نهایی اولین سهمیه قطعی را برای ایران در این رشته کسب کرد.

به گزارش خبرنگار مهر،  آرمین هادی پور که در اولین مبارزه خود «کاما مصطفی» از سنگال را ١٨ بر ۴ شکست داده بود، در مبارزه دوم هم «براگانسا» از پرتغال را از پیش رو برداشت و به نیمه نهایی راه یافت. وی برای رفتن به مبارزه پایانی باید با «جونگ جانگ» از کره جنوبی پیکار کند. 

با صعود هادی پور به نیمه نهایی وی سهمیه المپیک را برای خود و تکواندو ایران قطعی کسب کرد. 

در رقابتهای امروز تا کنون سروش احمدی با شکست برابر  «پائولو پرز» از اسپانیا حذف شده است.  میرهاشم حسینی در وزن ۶۸- کیلوگرم بعد از برتری ۱۶ بر یک مقابل  «الکتبی» از بلژیک باید با «جواد آچاب»  نماینده دیگر بلژیک پیکار کند.

سجاد مردانی نیز در وزن ۸۰+ کیلوگرم در دور نخست «کارلوس سانسورس» از مکزیک را شکست داد و دور بعد با «البا» از کوبا پیکار می کند. 

رقابت های فینال گرندپری صبح امروز با حضور ۱۲۸ تکواندوکار از ۴۲ کشور در سالن «دینامو» شهر مسکو آغاز شده و تا فردا عصر ادامه خواهد داشت. 

کد خبر 4790206

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha