پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ آذر ۱۳۹۸، ۱۷:۲۶

با اعلام حکم دادگاه؛

ترکیه با آزادی کارمند کنسولگری آمریکا مخالفت کرد

ترکیه با آزادی کارمند کنسولگری آمریکا مخالفت کرد

دادگاهی در ترکیه روز چهارشنبه در حکمی با اعلام مخالفت با آزادی یک کارمند کنسولگری آمریکا، خواستار ادامه بازداشت او در زندان شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، دادگاهی در ترکیه با صدور حکمی خواستار تداوم بازداشت یک کارمند کنسولگری آمریکا در زندان به اتهام جاسوسی شده است.

در حکم این دادگاه در آنکارا، ضمن اعلام مخالفت با آزادی موقت این کارمند کنسولگری ترکیه، گفته شده حکم بازداشت او تا مدت زمان معینی تمدید خواهد شد.

وکیل این کارمند کنسولگری اعلام کرده براساس حکم صادر شده، موکلش تا جلسه بعدی استماع دفاعیات در ماه مارس آتی (اسفندماه) در زندان باقی خواهد ماند.

بازداشت این کارمند کنسولگری آمریکا در ترکیه  با نام «متین توپوز»، یکی از دلایل تشدید تنش‌ها میان ترکیه و آمریکا در کنار موضوعات اختلاف برانگیز دیگری از جمله تحولات سوریه و خرید سامانه موشکی اس ۴۰۰ از روسیه بوده است.

توپوز که طی دو سال گذشته در ترکیه تحت بازداشت بوده است، از سوی دادستانی آنکارا متهم به جاسوسی و ارتباط با شبکه «فتح الله گولن» شده است.

کد خبر 4795497

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha