پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۳:۲۶

در پایان جلسه علنی امروز؛

سئوال سه نماینده مجلس از وزیر ارتباطات اعلام وصول شد

سئوال سه تن از اعضا فراکسیون اقلیتمجلس از وزیر ارتباطات در خصوص علت قطعی چند ماهه اخیر اینترنت و سرعت پایین آن در جلسه علنی امروز اعلام وصول شد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، در پایان جلسه علنی امروز موارد اعلام وصول قرائت شد.

سئوال محمد حسن نژاد فلاح نماینده طالقان در خصوص علت کوتاهی در ایجاد حوضچه های تغذیه مصنوعی و عدم صدور مجوز حفر چاه آب برای شهرک های گل خانه ای و دامپروری و صدور مجوز برقی کردن چاههای کشاورزی و عدم تخصیص سهمیه آب از سد طالقان برای آب شرب و کشاورزی ساوجبلاغ و نظرآباد  از وزیر نیرو و سئوال کاظم جلالی نماینده شاهرود از وزیر آموزش و پرورش در خصوص دلایل طراحی سئوالاتی در آزمون خدمت فرهنگیان که توهین آشکار به وجود پیامبر اعظم(ص) اعلام وصول شد.

همچنین سئوال محمدرضا تابش، حسین آفریده و سیدرضا نوروز زاده نمایندگان اردکان، شیروان و اسفراین از وزیر ارتباطات در خصوص علت قطعی چند ماهه اخیر اینترنت و سرعت پایین آن و سئوال محمد رضا حسنوند نماینده سلسله و دلفان از وزیر ارتباطات در خصوص علت پایین بودن ضریب نفوذ استان لرستان در مقایسه با کشور و سئوال حسن نژاد فلاح نماینده طالقان از وزیر کشاورزی در خصوص علت کوتاهی در ایجاد شهرک های گلخانه ای و دامپروری و مرکز علمی کاربردی جهاد کشاورزی اعلام وصول شد.

گفتنی است، به رغم حضور وزیر نیرو، در صحن علنی مجلس برای پاسخگویی به سئوال احمد پیش بین نماینده بافت این نماینده از طرح سئوال خود انصراف داد.

کد خبر 481552

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha