پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۸ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۱۶

معاون اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان:

توزیع کاغذ مطبوعات در استان زنجان با مشکل مواجه است

توزیع کاغذ مطبوعات در استان زنجان با مشکل مواجه است

زنجان- معاون فرهنگی و رسانه‌های اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان گفت: به دلیل نبود یک موسسه، زنجان در زمینه توزیع کاغذ مطبوعات با مشکل مواجه است.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم قاسمی ظهر چهارشنبه در جلسه هم‌اندیشی با اصحاب رسانه استان زنجان، عملکرد رسانه‌های استان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: خوشبختانه رسانه‌های استان در زمینه انعکاس اخبار و وظیفه مهم اطلاع‌رسانی عملکرد مطلوب از خود به جا گذاشته و در انتشار و انعکاس اخبار، نقدها و … به گونه‌ای عمل شده که بر پایه مستندات بوده و دچار تنش در جامعهو ایجاد مشکل برای خود رسانه‌ها نشود.

وی با تاکید بر اینکه رسانه‌ها در شرایط امروز باید به دنبال ایجاد وفاق و همدلی در جامعه بوده و افکار عمومی را در جهتی هدایت کنند که این همدلی بیش از گذشته نمود داشته باشد، تصریح کرد: اگر قرار باشد مطبوعات استان در انجام رسالت خود، همه مقتضیات و مستندات را در نظر نگرفته و بدون همه این موارد، فعالیت کنند، بی‌تردید جامعه در مسیر وفاق قرار نخواهد گرفت.

قاسمی با یادآوری اینکه شورای اطلاع‌رسانی استان یکی از جلساتی است که به صورت منظم با دبیری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیز عضویت خانه مطبوعات در یکی از کمیته‌های آن برگزار می‌شود، ادامه داد: رسانه‌ها در خصوص بازنشر مطالبی که در فضای مجازی انعکاس می‌یابد، ابتدا به ساکن باید از معتبر بودن آن مطلب اطمینان حاصل کرده و آنگاه آن مطلب را بازنشر کنند.

معاون فرهنگی و رسانه‌های اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه وظایف متعددی بر عهده شورای اطلاع‌رسانی استان گذاشته شده است، اظهار کرد: تعریف راهبردها و خط‌مشی دولت و نیز رصا فضای اطلاع‌رسانی، از جمله برنامه‌های شورای اطلاع‌رسانی استان به‌شمار می‌رود که باید تلاش شود این راهبردها در فضای کاری مطبوعات نیز دیده شود.

قاسمی یکی از دغدغه‌های امروز استان را مشکلات مربوط به توزیع کاغذ مطبوعات عنوان و با بیان اینکه این دغدغه به واسطه نبود یک موسسه در این زمینه به وجود آمده است، خاطرنشان کرد: علاوه بر این، مباحثی چون آبونمان نشریات و نیز اختصاص زینک به چاپخانه‌ها، از دیگر مواردی است که باید مرتفع شود تا نشریات استان بتوانند با دغدغه کمتری در این عرصه فعالیت کنند.

رسانه‌ها به موضوعات از یک زاویه خاص نگاه نکنند

مشاور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان نیز در ادامه تاکید کرد: نگاه رسانه‌ها به موضوعات مختلف، محدود به زاویه خاص نباشد.

جعفر محمدی، با بیان اینکه اطلاع‌رسانی یک‌سویه می‌تواند برای رسانه‌ها در حکم یک سم باشد، گفت: اخلاق حرفه‌ای در حوزه رسانه ایجاب می‌کند که فعالان این عرصه در پرداختن به موضوعات مختلف، هموازه زوایای مختلف را در نظر داشته و از یک زاویه به موضوعات نگاه نکنند؛ چرا که اطلاع‌رسانی یک‌سویه، آفت مطبوعات است.

وی با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های امروز رسانه‌ها به‌ویژه در حوزه فضای مجازی، توجه نکردن به اهمین محتوای تولید شده است، افزود: یکی از مواردی که رسانه‌ها در تولید محتوای فضای مجازی باید به آن توجه داشته باشند، ارزشمند بودن و مفید بودن مطلب است اما متاسفانه مشاهده می‌کنیم که در شرایط مختلف، نشردهنده هرگونه مطلبی هستیم.

محمدی با تاکید بر اینکه امروز در شرایطی قرار داریم که در انتشار مطالب، به‌ویژه در فضای مجازی باید سواد رسانه‌ای را لحاظ کنیم، تصریح کرد: نباید تصور ما از فضای مجازی این‌گونه اطلاق شود که فضای مجازی، فضایی است که مطالب بدون کنترل در آن نشر پیدا می‌کند؛ چرا که این دیدگاه باعث می‌شود تا گاهی برخی از روی عناد نسبت به انتشار مطالب اقدام کنند.

مشاور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه وجود افراد نخبه فکری در بدنه مطبوعات و رسانه‌ها ایجاب می‌کند که این بخش همواره در کنار سایر اقشار جامعه بوده و در شرایط کنونی جامعه این موضوع بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد، ادامه داد: یکی از موضوعاتی که امروز نباید از آن غافل باشیم، حضور و ارتباط موثر رسانه‌ها با نهادهای دولتی است.

محمدی با تاکید بر اینکه اگر رسانه‌ها در خصوص موضوعی قصد انتقاد دارند، این انتقاد حق طبیعی و رسالت واقعی آن‌ها است اما باید با اصول و مستندات همراه باشد، اظهار کرد: نقدی که همراه با اصول و مستندات باشد، بی‌تردید بعد از انعکاس، خروجی مطلوب که همان مرتفع شدن مشکلی که از آن انتقاد شده است را به دنبال خواهد شد، در غیر این صورت، خود به یک مشکل تبدیل خواهد شد.

کد خبر 4820777

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha