پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۷:۵۷

رئیس سازمان بورس:

مجوز کارگزاری به هیچ دستگاهی ندادیم

مجوز کارگزاری به هیچ دستگاهی ندادیم

رئیس سازمان بورس گفت: ۱۰۸ مجوز کارگزاری داریم و به هیچ دستگاهی حتی وزارتخانه های نفت، نیرو و کشاورزی مجوز کارگزاری نداده ایم.

به گزارش خبرنگار مهر، شاپور محمدی عصر امروز شنبه ۵ دیماه در نشست هم اندیشی کارآفرینان جوان با وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهار داشت: ۱۰۸ مجوز کارگزاری داریم که برخی در حال تبدیل به سهامی عام هستند. ما مجوز کارگزاری را به هیچ کس حتی وزارتخانه‌های نفت، نیرو کشاورزی نداده ایم.

رئیس سازمان بورس به تأمین مالی از طریق بازار سرمایه اشاره کرد و افزود: طی سه سال اخیر بین ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار میلیارد تومان اوراق منتشر کردیم در حالی که این عدد قبلاً ۱۰ هزار بود.

محمدی با اشاره به برخی انتقادات مبنی بر زمان بر بودن پذیرش‌ها بود گفت: فرایند پذیرش‌ها در دنیا بین ۳ تا ۴ ماه است در حالی که در کشور ما پذیرش مشکلی ندارد بلکه در حسابرسی، ثبت، امضای مدیرعامل و… مشکل داریم که موجب طولانی شدن زمان پذیرش می‌شود.

وی افزود: در واقع در ایران مدارک ناقص است و در صورت تکمیل مدارک زمان پذیرش در کشور ما بین ۴ تا ۵ ماه خواهد بود.

کد خبر 4834924

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha