به گزارش خبرگزاری مهر، حسن رنگرز مدیر فنی تیم های ملی کشتی فرنگی با اشاره به مشکلات مالی فدراسیون و همچنین بدهی های سنگین موجود، اظهار داشت: کشتی با حجم برنامه های فنی مواجه هست و تمام تلاش عزیزان ما متوجه این مهم است که منابع مالی لازم را تامین کنند. برنامه های فنی مثل برنامه های عمرانی نیست و نمی شود بخشی از برنامه را متوقف کرد و به همین دلیل
وی ادامه داد: فرآیند مختلفی برای انتخاب ملی پوشان ترسیم شده و امیدوار هستیم آن چیزی که مردم توقع دارند با تامین منابع مالی لازم، با توجه به اینکه فدراسیون کشتی هم مقروض است و این مانعی برای اجرای حداکثری برنامه هاست، تامین شود.
سخنگوی فدراسیون کشتی که در برنامه عصر شنبه دایره طلایی شبکه سوم سیما حضور داشت، در پاسخ به این سوال که کادرفنی تیم های پایه چه زمانی معرفی می شوند، گفت: تاکید مان در گام اول نونهالان بود که کادرفنی و سرپرستان معرفی و اردوها برگزار شد. قهرمانان بزرگ جهان و المپیک را در اردوی بسترسازی داریم و اردوها در استان های صاحب کشتی برگزار می شود. رده سنی نوجوانان و جوانان هم با استفاده از خرد جمعی تا آخر بهمن معرفی می شوند چون انتخابی تیم های ملی و قهرمان کشوری در دهه های میانی اسفند برگزار خواهد شد.
رنگرز ضمن تاکید بر میزبانی خوب شیرازیها از جام تختی و استقبال مردم از این رقابتها، خاطرنشان کرد: فقظ ۴ کشتی گیر از حضور در این رقابت ها مستثنی شدند و قریب ۱۰۰ کشتی گیر داخلی و ۵ تیم خارجی بار فنی این مسابقات را به سطح مطلوبی رساند. مصافی که مدعیان داخلی برای پوشیدن دوبنده تیم ملی داشتند نتایج غیرقابل پیش بینی را رقم زد.
وی گفت: شرایط امروز شرایط خاصی است، اما حضور خارجی ها نشان داد ما آمادگی میزبانی هر رویدادی را داریم. لغو جام جهانی و بعد هم میزبانی لیگ قهرمانان آسیا یک رفتار سیاسی است که دارد اتفاق می افتد اما عملاً نشان دادیم ما شاخص های برگزاری مسابقات را به بهترین شکل ممکن داریم.
مدیر فنی تیم ملی کشتی فرنگی در مورد کشتی جنجالی رضا گرایی و امین کاویانی نژاد در شیراز نیز گفت: متاسفانه اتفاقی که افتاد زیبنده کشتی کشور نبود و از طرف فدراسیون کشتی نیز این حرکت ناپسند است. نماینده کمیته انضباطی که مستقر در سالن بود تمامی کشتی ها را در گزارشی مبسوط در اختیار فدراسیون قرار می دهد و قطعاً برخورد انضباطی لازم اتفاق خواهد افتاد.
رنگرز در خصوص جام تختی افزود: اسامی نفرات برتر را می دیدم، در خلال برگزاری مسابقات، جوانان زیر ۲۳ سال ما نتایج خوبی گرفتند. کشتی فرنگی ما یک پوست اندازی جدی کرده و نسل نو و شایسته ای می تواند یک تیم بسیار خوب را در بازه زمانی ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۴ شکل بگیرد، البته اگر این تیم و کادرفنی حفظ شوند، حتماً اتفاقات خوبی رخ می دهد. کار برای المپیک ۲۰۲۰ سخت خواهد بود چون برای موفقیت در المپیک باید برنامه ۶ تا ۸ ساله داشته باشیم و اگر این سرمایه ها حفظ شوند، قطعاً در آینده اتفاقات خوبی رقم می خورد.
وی همچنین با اشاره به اینکه ظاهراً امسال مسابقات جهانی در اوزان غیرالمپیکی برگزار نخواهد شد، تصریح کرد: یکی از اتفاقات عجیب این است که شنیده ها حکایت از این دارد امسال در جهانی اوزان غیرالمپیکی را نداریم و اگر این اتفاق رخ دهد چون طیف زیادی از کشتی گیران در اوزان غیرالمپیکی قریب یک سال و نیم زمان باید برای عرض اندام در رقابت های رسمی و معتبر منتظر بمانند. امیدواریم اتحادیه جهانی دراین تصمیم تجدید نظر کند. در برخی اوزان می بینیم که کشتی گیر ما علیرغم کیلوی زیادی که از بدنش کم می کند، می خواهد شانس خود را در وزن المپیکی امتحان کند.
دارنده دو مدال طلا و برنز کشتی فرنگی جهان در مورد احتمال تغییر میزبان مسابقات گزینشی اول المپیک گفت: صبح امروز (شنبه) بحثهایی مطرح شد که کفدراسیون کشتی آسیا در حال مطالعه برای گرفتن میزبانی از چین است تا میزبانی به کشوری داده شود از بابت ویروس و بیماری نگرانی درآن وجود نداشته باشد. به هرصورت برگزاری مسابقات در فضای ایمن حداقل توقع و مطالبه همه هست.
سخنگوی فدراسیون در پایان با اشاره به مسابقات گزینشی پیش روی تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی تاکید کرد: برای کسب سه سهمیه فرنگی و ۴ سهمیه در کشتی آزاد، دهه اول فروردین در آسیایی چین و بعد از آن در اردیبهشت ماه در صوفیه بلغارستان در رقابت دوم شرکت خواهیم کرد. کسب سهمیه های باقی مانده کار سختی است و در فرنگی فقط ۸ کشتیگیر آسیایی توانسته اند کسب سهمیه کنند. در کشتی آزاد هم محسن کاوه و غلامرضا محمدی در تلاش هستند تا با تغییر اوزان، ترکیب تیم ملی را مهندسی کنند تا به سهمیه های باقی مانده برسیم. بعد از سهمیه تمرکز ما روی المپیک خواهد بود.
نظر شما