به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه ، برغوثی وزیر اطلاع رسانی فلسطین در پی کشته شدن هشت نفر در درگیری فرقه ای در فلسطین، اعلام کرد که دولت برای استقرار فوری نیروهای امنیتی در نوار غزه تصمیم گیری کرد.
وی در کنفرانس خبری افزود : دولت فلسطین امروز تصمیم گرفت که نیروهای امنیتی تحت کنترل اتاق عملیات مشترک را فورا در نوارغزه مستقر کند.
این نیروها تحت نظارت نخست وزیری دولت فلسطین قرار دارند.
برغوثی خاطرنشان کرد : نیروهای امنیتی که دستور استقرارشان در غزه صادر شده، شامل واحدهای امنیتی تحت کنترل ابومازن رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و واحدهایی که ازسوی وزیر کشور تحت نظارت قرار می گیرند، هستند.
به گزارش مهر، "اسماعیل هنیه" نخست وزیر دولت فلسطین روز دوشنبه با استعفای "هانی القواسمی" وزیر کشور دولت وحدت ملی فلسطین موافقت کرد.
"غازی حمد" سخنگوی نخست وزیر فلسطین در این باره تاکید کرد : هنیه امروز با استعفای القواسمی که خواسته هایش مبنی بر داشتن اختیارات و امکانات و به ویژه بعد از استقرار نیروهای امنیتی بدون اطلاع وی، محقق نشد، موافقت کرد.
درهمین حال، وزارت امور خارجه فرانسه نیز از شدت درگیری ها و تنش ها بین فلسطینیان در نوار غزه ابراز نگرانی و بر یک راه حل مسالمت آمیز تاکید کرد.
نظر شما