صباح زنگنه در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب تصریح کرد: آمریکا باید تضمینی بر پایان دخالت های دوجانبه و چند جانبه خود در مسایل ایران بدهد تا این مذاکرات برای ایران هم نفعی داشته باشد.
مشاور سابق وزارت خارجه در بخش دیگری از سخنانش، از سرگیری روابط ایران و مصر را مثبت ارزیابی کرد و این رابطه را زمینه ساز آرامش و امنیت منطقه خاورمیانه دانست.
صباح زنگنه گفت: برقراری رابطه بین قاهره و تهران در کوتاه مدت و بلند مدت زمینه ساز آرامش و استقرار و امنیت خواهد شد و موجب خنثی شدن توسطئه های قدرت های بزرگ در منطقه خاورمیانه می شود.
این کارشناس روابط بین الملل همچنین به نقش با اهمیت مصر و ایران در جهان اسلام اشاره کرد و اظهار داشت: برقراری رابطه بین این دو کشور زمینه ساز همکاری بین مذاهب را نیز بیش از پیش فراهم می کند.
این کارشناس روابط بین الملل در مورد روند ارتقای سطح رابطه ایران و مصر نیز گفت: ابتدا نسبت به برقراری این رابطه طرف مصری باید به صورت رسمی اظهار تمایل کند و بعد از آن مسئولان دیپلماسی دوکشور می توانند روابط را پیگیری کنند و حتی بیانیه مشترکی در این رابطه صادر کنند و بعد از آن مراحل بعدی برقراری رابطه رسمی ، طی شود.
نظر شما