۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۲۲:۲۰

امیرعبداللهیان:

افتتاح سفارت ارمنستان در تل‌آویو در تضاد با منافع ملت فلسطین است

 افتتاح سفارت ارمنستان در تل‌آویو در تضاد با منافع ملت فلسطین است

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل ضمن محکوم کردن تصمیم دولت ارمنستان در افتتاح سفارت خود در تل‌آویو، این اقدام را در تضاد با منافع ملت فلسطین و امنیت منطقه دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین امیرعبداللهیان اعلام خبر تصمیم دولت ارمنستان جهت افتتاح سفارت این کشور در تل آویو را تعجب برانگیز خواند و گفت: بی تردید این اقدام در تضاد با منافع مردم فلسطین بوده و بر ثبات و امنیت منطقه تأثیر منفی خواهد گذاشت.

دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین الملل با اشاره به مواضع کشورهای اسلامی در لزوم تحقق حقوق ملت فلسطین، هرگونه عادی سازی روابط کشورهای عربی و غیر عربی با رژیم نژادپرست صهیونیستی را شدیداً محکوم کرد.

وی با اشاره به گام‌های گستاخانه صهیونیست‌ها در جهت الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی، آن را عملی تجاوزگرانه و غیرموجه خواند که می‌تواند موجب توسعه و تشدید تنش در منطقه شود.

امیرعبداللهیان در ادامه روابط دوستانه تهران و ایروان را عامل مهمی در جهت حفظ ثبات و امنیت در منطقه توصیف و اظهار امیدواری کرد: امیدواریم دولت ارمنستان در تصمیم خود تجدید نظر کرده و در جهت کمک به مردم آواره و مظلوم فلسطین تدابیر لازم را اتخاذ کند.

دبیرکل دبیرخانه دائمی کنفرانس بین المللی حمایت از انتقاضه فلسطین مجلس شورای اسلامی در پایان با نامشروع خواندن رژیم اشغالگر قدس خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران بر حق تعیین سرنوشت و حقوق ساکنان اصلی فلسطین اعم از مسیحی، مسلمان و یهودی تاکید دارد و معتقدیم که صهیونیست‌ها حتی یهودیان را در سرزمین‌های اشغالی به گروگان گرفته اند.

کد خبر 4879435

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha