پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۲۱

استاندار فارس:

استان فارس در تحقق شعار سال جاری موفق خواهد بود

استان فارس در تحقق شعار سال جاری موفق خواهد بود

شیراز- استاندار فارس گفت: با توجه به ایجاد زیرساخت های مناسب در استان فارس به طور حتم سال جاری در تحقق شعار سال موفق خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، عنایت‌الله رحیمی عصر دوشنبه در کارگروه توسعه مدیریت استانداری در شیراز، اقدامات دولت در سال ۹۸ را مطلوب توصیف و بیان کرد: اقداماتی همچون فعالیت‌های عمرانی و اقتصادی بی‌سابقه به ویژه در زمینه آبرسانی، گازرسانی و افزایش ضریب نفوذ اینترنت که در تنگناهای شدید مالی رقم خورده، به خوبی برای جامعه تبیین نشده است.

وی از مدیران استانداری فارس خواست به مقوله برنامه‌ریزی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت و همچنین ارزیابی‌های مستمر برای سنجش میزان پیشرفت فعالیت‌ها توجه داشته باشند.

استاندار فارس اظهار داشت: مشورت با کارشناسان باید به شکل جدی در دستور کار مدیران باشد چرا که نتیجه تصمیماتی که با مشورت و همفکری متخصصان و کارشناسان گرفته می‌شود مثبت و گره گشا خواهد بود.

استاندار فارس، با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام سال جهش تولید افزود: با توجه به زیرساخت‌هایی که در سال ۹۸ در استان ایجاد شده، امسال در زمینه تحقق شعار سال موفق خواهیم شد.

رحیمی رسالت اصلی در زمینه جهش تولید را بر عهده بخش خصوصی دانست و گفت: وظیفه دولت در زمینه جهش تولید، حمایت و تسهیل سازی فعالیت‌های بخش خصوصی است و بانک‌ها نیز به عنوان یکی از اضلاع جهش تولید باید با سوق دادن اعتبارات به سمت تولید، نقش خود را به خوبی ایفا کنند.

او اضافه کرد: سرمایه انسانی برای کشور دارای اهمیت بسیار زیادی است و در استانداری فارس نیز باید در چارچوب دستورالعمل‌های بهداشتی از سلامتی همه کارکنان با کمال دقت محافظت شود.

استاندار فارس ادامه داد: مدیران نباید به شکل منفعل و دنباله‌رو، تابع شرایط و اتفاقات باشند بلکه باید با آمادگی کامل هدایت شرایط را بر عهده بگیرند و حاکم بر شرایط باشند.

رحیمی افزود: امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا با یک شرایط جدید در کشور مواجه هستیم که باید با برنامه‌ریزی دقیق این شرایط را تا عبور از این بحران مدیریت کنیم.

کد خبر 4899834

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha