پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۷ فروردین ۱۳۹۹، ۱۹:۵۶

فرمانده انتظامی خرمشهر:

۶ واحد صنفی متخلف در خرمشهر پلمب شد

 ۶ واحد صنفی متخلف در خرمشهر پلمب شد

خرمشهر- فرمانده انتظامی خرمشهر گفت: ۶ واحد صنفی متخلف در راستای کاهش شیوع بیماری کرونا در این شهرستان پلمب شدند.

سرهنگ همت علی ترکارانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای اجرای مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا درباره تعطیلی واحدهای صنفی غیرضروری، ۶ واحد صنفی متخلف به دنبال بی‌توجهی صاحبان آنها به دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا و رعایت نکردن مقررات اعلامی پلمب شدند.

وی افزود: این اقدام در پی بازدید مشترک مأموران پلیس اطلاعات و شبکه بهداشت از تعدادی واحد صنفی در سطح شهرستان انجام شد.

فرمانده انتظامی خرمشهر از تعامل و همکاری خوب مردم با پلیس در اجرای این طرح را قابل‌تقدیر دانست و از همه مسئولان و اصناف و بازاریان درخواست کرد به منظور قطع زنجیره گسترش ویروس کرونا، همکاری بیشتری را با مراکز بهداشتی و نیروی انتظامی داشته باشند و مردم نیز از تردد غیرضروری اجتناب کنند.

کد خبر 4901733

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha