پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ فروردین ۱۳۹۹، ۲۳:۲۹

امیرعبداللهیان در دیدار سفیر ترکیه:

تعامل سازنده بین کشورهای همجوار و منطقه در بهبود شرایط مؤثر است

تعامل سازنده بین کشورهای همجوار و منطقه در بهبود شرایط مؤثر است

دستیار ویژه رئیس مجلس و مدیرکل امور بین الملل گفت: شیوع کرونا مناسبات جهانی و تبادلات منطقه‌ای را تحت‌الشعاع قرار داده و تعامل سازنده بین کشورهای همجوار و منطقه در بهبود شرایط موثر است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، دریا اورس، سفیر ترکیه در جمهوری اسلامی ایران با حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس و مدیرکل امور بین الملل دیدار و گفتگو کرد.

امیرعبداللهیان در ابتدای این دیدار با اشاره به پیوندهای عمیق تاریخی، دینی و فرهنگی دو کشور بر اهمیت مناسبات دوستانه فی مابین جمهوری اسلامی ایران و ترکیه در حوزه‌های مختلف تاکید کرد و گفت: مجلس شورای اسلامی از تقویت هر چه بیشتر همکاری‌ها با ترکیه استقبال می‌کند.

وی در ادامه روابط موجود تهران و آنکارا را در مناسبات منطقه‌ای و بین‌المللی ممتاز خواند.

امیرعبداللهیان با اشاره به بحران فراگیر کورونا ویروس افزود: شیوع ویروس کرونا مناسبات جهانی و تبادلات منطقه‌ای را تحت‌الشعاع قرار داده و تعامل سازنده بین کشورهای همجوار و منطقه در بهبود شرایط بسیار مؤثر است.

وی خاطرنشان کرد: پزشکان و کادر درمانی ایرانی آمادگی لازم برای ارائه تجربیات خود در خصوص تقابل با بیماری کرونا را دارند و همکاری مشترک در تقابل با این بیماری پر اهمیت است.

در ادامه این دیدار دریا اورس سفیر ترکیه با ابراز خرسندی از گسترش مراودات میان دو کشور بیان داشت: مراودات دولتی، پارلمانی و مردم ترکیه و ایران طی سالیان متمادی و بر حسب حسن همجواری، فرهنگی، دینی و تاریخی به پیش رفته است.

وی تحکیم تعاملات فی مابین در شرایط بحران فراروی جهانی و منطقه‌ای در مبارزه با کرونا ویروس را حائز اهمیت خواند و تبادل تجربیات کادر درمانی ایران و ترکیه را بسیار مهم دانست.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که هر چه سریع‌تر اقای دکتر لاریجانی به سلامت و فعالیت قبل از ابتلاء به ویروس کرونا برگردند.

کد خبر 4901845

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha