۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲:۰۶

محققان اسپانیایی دریافتند؛

تصلب شریان بین سنین ۴۰ تا ۵۰ سال به سرعت پیشرفت می کند

تصلب شریان بین سنین ۴۰ تا ۵۰ سال به سرعت پیشرفت می کند

طبق نتایج مطالعه جدید، بسیاری از افراد سالم در رده سنی ۴۰ تا ۵۰ سال با پیشرفت سریع تصلب شریان مواجه هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، مطالعات نشان می‌دهد پلاک‌های چربی در عروق خونی تأمین کننده خون قلب، مغز و پاها در سنین ۴۰ تا ۵۰ سال به سرعت تشکیل می‌شوند. تشکیل پلاک‌های چربی در عروق خونی منجر به بیماری قلبی عروق کرونر می‌شود.

به گفته محققان، تصلب شریان زمانی روی می‌دهد که رسوبات کلسترول و همچنین سایر مواد، در دیواره‌های عروق تشکیل شده و در نتیجه رگ‌ها تنگ می‌شوند.

این تنگی عروق می‌تواند جریان خون را کاهش دهد و در شدیدترین حالت، به طور کامل آن را مسدود نماید. علائم انسداد عروق خونی منتهی به قلب که بیماری قلبی عروق کرونر نام دارد شامل درد قفسه سینه، ضعف، سرگیجه، درد در دست‌ها، و تنگی نفس است.

در نهایت می‌تواند منجر به ضعف عضلات قلب شده که نتیجه آن، حمله قلبی خواهد بود.

فاکتورهای پرخطر بیماری قلبی عروق کرونر شامل سیگار کشیدن، دیابت، اضافه وزن یا چاقی، رژیم غذایی ناسالم، و سابقه خانوادگی ابتلاء به این بیماری است.

مطالعه جدید شامل بررسی داده‌های مربوط به بیش از ۴۲۰۰ زن و مرد با وضعیت سلامت خوب بود که در طول مدت ۱۰ سال تحت نظر بودند.

دکتر «بورخا ایبانز» سرپرست تیم تحقیق از مرکز ملی پژوهش‌های قلب و عروق در مادرید اسپانیا، عنوان می‌کند: «ما دریافتیم تصلب شریان در بین سنین ۴۰ تا ۵۰ سال به سرعت پیشرفت می‌کند، حتی اگر فرد سالم به نظر برسد.»

به گفته محققان، این روند سریع پیشرفت بیماری موجب می‌شود افراد بسیار در داشتن علائم بالینی نظیر حمله قلبی یا سکته آسیب پذیر باشند.

کد خبر 4904752

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha