پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۱:۱۴

استاندار هرمزگان:

رفع مشکلات صیادان هرمزگان برای رونق بیشتر فعالیت‌ها

رفع مشکلات صیادان هرمزگان برای رونق بیشتر فعالیت‌ها

بندرعباس - استاندار هرمزگان گفت: رفع مشکلات صیادان استان هرمزگان برای رونق بیشتر فعالیت‌ها در این عرصه پیگیری می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، فریدون همتی سه شنبه شب در دیدار با جمعی از صیادان استان هرمزگان با بیان اینکه بخش زیادی از مردم در هرمزگان در زمینه صیادی و انواع فعالیت‌های شیلاتی و مرتبط با آبزیان شاغل هستند، عنوان کرد: اداره کل شیلات استان گزارش جامعی از آخرین وضعیت صیادی و فعالیت‌های شیلاتی در هرمزگان را تهیه و ارائه کند.

وی ادامه داد: باید مشکلات بخش شیلات و صیادی در استان به طور دقیق احصا و در این گزارش مطرح شود تا پیگیری‌های لازم برای رفع این مشکلات در سطح ملی صورت گیرد.

استاندار هرمزگان استفاده از شیوه‌های غیر مجاز صید را یکی از مشکلات این حوزه برشمرد و افزود: استفاده از شیوه‌های غیر مجاز صید موجب صدمه و آسیب به ذخایر آبزیان می‌شود.

همتی تصریح کرد: باید با استفاده از مشارکت خود صیادان و همچنین به کارگیری ظرفیت بسیج دریایی، نظارت کافی برای برخورد و جلوگیری از شیوه‌های غیر مجاز صید انجام شود.

وی گفت: با جدیت، رفع مشکلات صیادان در استان هرمزگان را پیگیری می‌کنیم تا شاهد رونق بیشتر فعالیت‌ها در این عرصه باشیم.

کد خبر 4912297

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha