پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۰۵

به همت خیرین سلامت استان قزوین

۵ دستگاه دیالیز به بیمارستان بوعلی قزوین اهدا شد

۵ دستگاه دیالیز به بیمارستان بوعلی قزوین اهدا شد

قزوین- رئیس مجمع خیرین سلامت استان قزوین گفت: به همت خیرین سلامت استان پنج دستگاه دیالیز به بیمارستان بوعلی قزوین اهدا شد.

محمدحسن شلویری در گفتگو با خبرنگار مهر از اهدای پنج دستگاه دیالیز به بیمارستان بوعلی قزوین خبر داد و اظهار کرد: هزینه این دستگاه‌های آلمانی تماماً ازمحل مشارکت‌های مردمی بخصوص خیرین استان تأمین و خریداری شده است.

وی ضمن تقدیر و تشکر از این اقدام خداپسندانه مردم خیر استان تصریح کرد: این دستگاه‌ها درجهت رفاه حال بیماران کلیوی و مبتلا به ویروس کرونا تهیه و اهدا شده است.

شلویری بابیان اینکه مجمع خیرین سلامت استان قزوین با هدف جذب افراد خیر و نیکوکار برای کمک در ساخت و تجهیز مراکز بهداشتی، درمانی در سطح استان تشکیل شده و به فعالیت خود ادامه می‌دهد افزود: با توجه به نیاز مبرم مراکز درمانی به تجهیزات پزشکی و همچنین حمایت درمانی و معیشتی بیماران کرونایی، از مردم نوعدوست استان درخواست کرد در این خصوص با مشارکت‌های مادی و معنوی خود، این مجمع را در جهت کمک به بیماران مورد نظر یاری دهند.

وی گفت: خیرین استان قزوین می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به شماره حساب ۸۰۹۰۷۰۹۰۸۰۹۵ یا شماره کارت ۵۸۹۴۶۳۷۰۰۰۰۰۰۰۱۵ و شبا ۳۰۰۱۳۰۱۰۰۰۰۰۸۰۹۰۷۰۹۰۸۰۹۵ بانک رفاه کارگران واریز کنند.

کد خبر 4914149

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha