پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۵۶

معاون استاندار مازندران:

مرمت راههای آسیب دیده روستایی مازندران تسریع شود

مرمت راههای آسیب دیده روستایی مازندران تسریع شود

ساری - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران، تسریع در مرمت راههای آسیب دیده روستایی را ضروری دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رازجویان ظهر سه شنبه در ستاد مدیریت بحران استان با تاکید بر تسریع در مرمت راههای روستایی آسیب دیده در حوادث طبیعی نظیر سیلاب اظهار داشت: اقتصاد استان بر مبنای کشاورزی است و باید راههای آسیب دیده هرچه زودتر مرمت شود.

وی با اشاره به خسارت ناشی از سیلاب و تخریب بخشی از مسیر دسترسی در بخش بلده اظهار داشت: اگر بتوانیم در این منطقه، تیمی به صورت دائم در این منطقه فعالیت داشته باشد تا مصالح رودخانه‌ای را به موقع برداشت و خارج کند، بخشی از آسیب‌ها پیشگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه طبق ماده قانونی اجازه تهاتر برای لایروبی رودخانه‌ها با پیمانکاران داده شده است، گفت: با اجرای این طرح می‌توان در مهار سیل اقدامات اساسی انجام داد.

رازجویان یادآور شد: هدایت آب‌های سطحی از جمله پروژه‌هایی لازم برای مهارت سیلاب است که باید در کنار دیواره سازی مورد توجه قرار گیرد زیرا مخاطرات طبیعی و حوادث همواره استان را تهدید می‌کند.

کد خبر 4917902

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علیرضا IR ۰۹:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
      0 0
      یکک مقام مسئول به روند رشد عجیب سرعت گیرها بپردازد دیگه قدم به قدم و هر جا سرعت گیر زدن جلوی مجتمع ها و وسط جاده اصلی، اول پل رو گذر، سر پیچ، تما جاده های روستائی هیچ استانداردی هم نداره هرجوری شد!