پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ خرداد ۱۳۸۶، ۱۳:۲۲

رئیس جمهور در جمع مردم فریدن:

جنایتکاران صهیونیست از نام یهودیت سوء استفاده می‌کنند/ ایران هسته‌ای کوتاه نمی‌آید

جنایتکاران صهیونیست از نام یهودیت سوء استفاده می‌کنند/ ایران هسته‌ای کوتاه نمی‌آید

رئیس جمهور با بیان اینکه دوران زورگویی، خودخواهی و امپراتوری در دنیا به پایان رسیده است، گفت: ما با کسانی که از نام ادیان الهی سوء استفاده می کنند مخالفیم و گرنه ما همه ادیان الهی را قبول داریم.

به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، رئیس جمهور در ادامه سفر به استان اصفهان، در جمع مردم فریدن، خدا پرستی را راهکار نجات انسان دانست و دشمنان انقلاب اسلامی را کسانی دانست که از خدا روی گردان شده و خود خواهی را در دل گسترانده و ازعشق و عطوفت فاصله گرفته اند.

وی تاکید کرد: ملت ایران راه خود را پیدا کرده و امروز ایران، ایران هسته ای است و جلو خواهد رفت واین فناوری متعلق به ایران است و احدی حق ندارد در مورد توقف فناوری هسته ای در کشورمان صحبتی کند.

احمدی نژاد با اشاره به تخلفاتی که مدعیان دروغین پیروی از مسیح به نام مسیحیت انجام می دهند، گفت: آنها سلاح می فروشند تا کسب درآمد کنند این در حالی است که آئین مسیح مظهر لطف، عطوفت و مهربانی است.

وی خطاب به قدرت طلبان اظهار داشت: کدامیک از کارهای شما با مسیحیت تطابق دارد در حالی که هر چه ظلم در جهان اتفاق می افتد از جانب شماست؟

احمدی نژاد ادامه داد: به لطف خدا این قدرت ها رو به افول و نابودی هستند و اینان هر کجا که می روند سیاستشان به سرعت رو به نابودی کشیده می شود و به فضل الهی به سرعت در برابر سیاستهای آنها صف آرایی صورت می گیرد.

وی گفت: ببینید امروز استکبار در کشورهای افغانستان، لبنان، عراق و فلسطین با بن بست روبرو شده است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه ابرقدرتها بدنبال این هستند که تمام ثروت ها را در اختیار خود بگیرند و خود بر منابع دنیا مسلط شوند ، گفت: آنها می خواهند تمام ملتهای دنیا جیره خوار انها شوند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه 80 درصد ثروت دنیا در دست ابرقدرت هاست، گفت: آنها نمی خواهند تا سایر ملتها به رشد و ترقی و فناوری های روز دنیا از قبیل: صنعت، کشاورزی و فنون پیشرفته و علم دست یابند .

احمدی نژاد با بیان اینکه دوران زورگوئی، خودخواهی و امپراتوری به پایان رسیده است، اظهار داشت: ملت ما اهل ظلم و تجاوز نیست و زورگویی را هم نمی پذیرد.

رئیس جهور با اشاره به مسئله فلسطین نیز گفت : وقتی که نوجوان فلسطینی مادر و پدر خود را خونین می بیند و دفاع می کند گروهی وجود دارند که غاصبند و در عین حال این نوجوان را تروریست معرفی می کنند. آیا این جنایت کاران به خدا و حضرت موسی اعتقاد دارند؟ آنها حیوانهای انسان نما هستند و به خدا هم اعتقاد ندارند.

وی با تاکید بر اینکه ما همه پیامبران الهی را قبول داریم، پیامبر اسلام را وارث همه پیامبران بر شمرد و گفت: ما با جنایتکارانی مخالفیم که از نام یهودیت سوء استفاده می کنند.

رئیس دولت در جمع مردم شهرستان فریدن همچنین گفت: سهم جوانان این شهرستان از تسهیلات زود بازده اشتغال زا 80میلیارد تومان برای سال جاری تعیین شده است و زیر ساختها و توسعه این شهرستان، احداث شهرک صنعتی جدید، اصلاح زمینهای کشاورزی، تاسیس مزارع و گلخانه ها و همچنین تامین بودجه برای تجهیز بیمارستان و ساخت مجتمع های فرهنگی و هنری از جمله تصمیمات دولت برای عمران و آبادانی این شهرستان است.

وی احداث و راه اندازی دانشگاه پیام نور و مجتمع ورزشی مجهز برای دختران و پسران را نیز نوید داد و از مردم فریدن بخاطر حضور آنان در عرصه های مختلف انقلاب تشکر و قدردانی کرد

رئیس جمهور لحظاتی پیش شهرستان فریدن را به مقصد فریدونشهر ترک کرد.

کد خبر 491949

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha