پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ دی ۱۳۸۲، ۱۷:۳۰

در ديدار با سفير كشورمان در كابل

رييس دولت انتقالي افغانستان مبلغ صد هزار دلار به زلزله زدگان بم اختصاص داد

حامد كرزاي رييس دولت انتقالي افغانستان در ديدار با بهرامي سفير جمهوري اسلامي ايران در كابل چكي به مبلغ يكصد هزار دلار جهت زلزله زدگان بم اختصاص داد .

به گزارش خبر گزاري مهر ، كرزاي در اين ديدار ضمن ابراز همدردي عميق با ملت و دولت ايران در سخناني پر از لطف و محبت نسبت به مردم ايران و زلزله زدگان بم گفت : ما كشور ثروتمندي نيستيم ما مي خواهيم نشان دهيم كه در كنار برادران  و خواهران ايراني خود هستيم و به همين سبب برگي سبز تحفه درويش را براي كمك به زلزله زدگان در نظر گرفته ايم اميدواريم در روزهاي خوب شما شريك باشيم شما به امنيت و بازسازي ، اقتصاد  و ثبات ما كمك كرده ايد و اين كمكي هم كه ما انجام مي دهيم مربوط به خود شماست .
لازم به ذكر است اهالي و شخصيتهاي استان قندهار و نيز اسماعيل خان والي هرات و مردم و شخصيتهاي اين ناحيه افغانستان نيز با ارسال مبالغي جداگانه به اضافه كمكهاي جنسي همبستگي خود را با مردم و دولت ايران و بازماندگان زلزله بم اعلام كرده اند.

کد خبر 49257

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha