به گزارش خبرگزاري مهر، رييس بخش ساختمانهاي دولتي وكارخانجات سازمان بهينه سازي مصرف با اعلام اين خبر، راندمان اين بخاريهاي ليزري را 99 درصد ذكر كرد و افزود: از آغاز فصل سرماه بيش از 5 هزار و 650 دستگاه از اين نوع بخاريها در فاز اول و 2 هزار و 350 دستگاه در فاز دوم در مناطق سردسير كه با كمبود نفت روبرو هستند، توزيع شده است.
مهندس محمد ميرزايي افزود: همچنين تعداد 200 هزارعدد بروشور تبليغاتي به منظور فرهنگ سازي و آشنايي دانش آموزان همراه با اين بخاريها در مدارس توزيع شده است.
به گفته وي مقدار مصرف بخاريهاي نفتي ليزري بدون دودكش طي24 ساعت 2 ليتر است كه به علت احتراق كامل در اين نوع از بخاريها گاز CO (منوكسيد كربن) توليد نمي شود و ميزان آلايندگي آن نيز بسيار پايين گزارش شده است.
بر اساس گزارشهاي موجود هم اكنون سوخت مصرفي شش ميليون خانوار در كشورنفت است ، كه از اين تعداد، پنج ميليون خانوار در روستاها بسر مي برند.
از سوي سازمان بهينه سازي مصرف سوخت كشور
8 هزار بخاري نفتي ليزري در مدارس روستايي توزيع شد
به منظور اشاعه فرهنگ صرفه جويي درمصرف سوخت و تجهيز مدارس روستايي به وسايل گرمايشي ، 8 هزاردستگاه بخاري نفتي ليزري بدون دودكش، براي توزيع در مناطق سردسير درنظر گرفته شده است.
کد خبر 49352
نظر شما