۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۱۹

سرپرست تیم فوتبال شهرداری همدان:

بازیکنان و اعضای تیم فوتبال شهرداری همدان تست کرونا می‌دهند

بازیکنان و اعضای تیم فوتبال شهرداری همدان تست کرونا می‌دهند

همدان- سرپرست تیم فوتبال شهرداری همدان گفت: بازیکنان، اعضای کادرفنی و تدارکات تیم فوتبال شهرداری همدان پیش از آغاز تمرینات و براساس دستورالعمل فدراسیون فوتبال تست کرونا می‌دهند.

مجتبی وثوقی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره آغاز تمرینات لیگ دسته دوم فوتبال کشور اظهار کرد: طبق اعلام فدراسیون تیم‌های دسته دومی از روز دوشنبه ۱۹ خرداد ماه با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مجاز به آغاز تمرینات خود هستند.

وی افزود: پیش از آغاز تمرینات تیم‌های فوتبال باید از بازیکنان، اعضای کادر فنی، تدارکات و تمام کسانی که کنار تیم فعالیت می‌کنند آزمایش تست کرونا گرفته و جواب آزمایشات به فدراسیون فوتبال ارسال شود.

سرپرست تیم فوتبال شهرداری همدان با اشاره به روند آزمایشات تست کرونای بازیکنان این تیم گفت: طی صحبتی که با آزمایشگاه مربوطه انجام شده روز دوشنبه ۱۹ خرداد ماه برای انجام تست کرونا اقدام خواهیم کرد.

وثوقی خاطرنشان کرد: سعی کرده‌ایم پیش از آغاز تمرینات تمامی دستورالعمل‌های ارسالی از فدراسیون را برای حفظ سلامت بازیکنان و اعضای تیم انجام دهیم تا بدون کوچک‌ترین مشکلی مسابقات را با تصمیم فدراسیون فوتبال از سر بگیریم.

وی با اشاره به مسابقات تیم فوتبال شهرداری همدان بیان کرد: طبق اعلام فدراسیون اولین دیدار ما ۱۳ تیرماه و بازی معوقه با شهرداری فومن خواهد بود و بازی‌های هفتگی نیز از ۱۷ تیرماه آغاز می‌شود.

سرپرست تیم فوتبال شهرداری همدان عنوان کرد: بازیکنان تیم فوتبال شهرداری همدان به صورت انفرادی تمرینات خود را در مدت تعطیلی لیگ در منازل پیگیری کرده‌اند و کادر فنی نیز به صورت دقیق پیگیر آمادگی بازیکنان بوده است.

وثوقی با اشاره به شرایط تیم فوتبال شهرداری همدان گفت: با توجه به یک بازی کمتر و عدم واریز امتیاز دیدار برابر اروند خرمشهر می‌توانیم بگوییم همچنان روی کاغذ شانس اندکی برای صعود خواهیم داشت.

وی افزود: با تمام توان به دنبال این هستیم تا از این حداقل شانس بهره ببریم و اگر خدا کمک کرد صعود کنیم در غیر این صورت با جایگاه مناسبی لیگ را به پایان برسانیم.

کد خبر 4942737

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha