پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲ تیر ۱۳۹۹، ۲۱:۰۷

مسئولان دستگاه قضایی یزد از چادرملو بازدید کردند

مسئولان دستگاه قضایی یزد از چادرملو بازدید کردند

یزد ـ همزمان با هفته قوه قضاییه مسئولان دستگاه قضایی استان یزد از مجتمع معدنی و صنعتی چادرملو بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با هفته قوه قضائیه رئیس کل دادگستری استان یزد و جمعی از مسولان قضائی استان یزد از مجتمع معدنی چادرملو بازدید کردند و در جریان عملیات استخراج و تولید سنگ آهن در یکی از بزرگترین معادن سنگ آهن کشور قرار گرفتند.

در این بازدید که به دعوت شرکت چادرملو انجام گرفت، تقی زاده مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو ضمن تبریک هفته قوه قضائیه و گرامیداشت یاد و خاطره شهید دکتر بهشتی، در مورد نقش و اهمیت معادن سنگ آهن برای فعال نگه داشتن ده‌ها واحد فولادی کشور و حفظ اشتغال صدها هزار نفری فعالان این صنعت توضیحاتی ارائه کرد.

وی بر ضرورت دستیابی و بهره برداری از منابع جدید سنگ آهن کشور تاکید کرد.

کد خبر 4955912

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha