پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۳:۵۰

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین:

ورود نیروهای انقلابی به شبکه‌های اجتماعی توطئه دشمن راخنثی می‌کند

ورود نیروهای انقلابی به شبکه‌های اجتماعی توطئه دشمن راخنثی می‌کند

قزوین- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت: فعالیت نیروهای انقلابی در شبکه های اجتماعی توطئه دشمنان را خنثی می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد تقی زهرایی پیش از ظهر پنجشنبه در همایش رویداد شبکه ساز شبکه همکاران انقلاب اسلامی استان قزوین که با حضور حجت‌الاسلام روح‌الله حریزاوی معاون راهبری استان‌ها و ارتباطات سازمان تبلیغات اسلامی در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد، با بیان اینکه در کشور باید نظام امنیتی قوی، نظام قضائی سالم و برنده، اقتصاد پویا و خانواده پایدار وجود داشته باشد، اظهار کرد: همه این موضوعات با تشکیل شبکه واحد تمدن اسلامی تحقق پیدا می‌کند.

وی افزود: تحقق تمدن اسلامی در کنار موئلفه و ضرورت‌های مختلف نیازمند شبکه سازی است، تجربه نشان داده است در شرایط فعلی اقدامات و فعالیت‌های انفرادی نمی‌تواند زیاد کارساز و تأثیر گذار باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین ادامه داد: در شرایط امروز با توجه به اهتمام دشمن در عرصه‌های مختلف باید به جبهه سازی و شبکه سازی نیروهای انقلاب توجه ویژه شود.

حجت اسلام زهرایی با بیان اینکه پیچیدگی و گستردگی کارهای فرهنگی، ایجاد شبکه‌های اجتماعی را ضروری‌تر می‌کند بر جریان سازی و جبهه سازی شبکه‌های اجتماعی نیروهای انقلاب تاکید کرد.

وی گفت: اگر در شرایط فعلی از شبکه‌های اجتماعی غفلت کنیم و نسبت به فعال سازی آنها اهتمام و حساسیت لازم را نداشته باشیم فعالیت و کیفیت فعالیت و امور فرهنگی از سرعت مناسب برخوردار نخواهد بود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین یادآور شد: با ایجاد شبکه‌های اجتماعی هم افزایی و تعامل بسیار خوبی بین نیروهای انقلابی ایجاد می‌شود و اثر گذاری برنامه‌ها هم بیشتر خواهد شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین تاکید کرد: امروز ارزش‌های انقلاب و دینی مورد هجمه دشمنان قرار گرفته است لذا باید با استفاده از ظرفیت شبکه‌های اجتماعی توطئه‌های دشمنان را خنثی کنیم.

حجت اسلام زهرایی در بخش دیگری از سخنان خود بر استفاده از ظرفیت‌های بخش‌های مختلف استان قزوین در ایجاد شبکه‌های اجتماعی تاکید کرد و افزود: تلاش داریم از ظرفیت اساتید، روحانیون، فعالان مساجد، فعالان اقتصادی نویسندگان و سایر اقشار در شبکه‌های اجتماعی استفاده کنیم.

وی بیان کرد: شبکه‌های اجتماعی همکار در استان قزوین طیف وسیعی از اقشار، اصناف و گروه‌های مختلف را در آینده‌ای نزدیک را در بر خواهد گرفت.

کد خبر 4958233

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha