۹ تیر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۷

متخصص ارتوپدی بیمارستان شهید بهشتی اردستان خبر داد:

تهیه تجهیزات بخش ارتوپدی بیمارستان اردستان توسط خیران

تهیه تجهیزات بخش ارتوپدی بیمارستان اردستان توسط خیران

اردستان- متخصص ارتوپدی بیمارستان شهید بهشتی اردستان گفت: تجهیزات بخش ارتوپدی بیمارستان اردستان با هزینه ۲۰۰ میلیون تومانی خیران تهیه شد.

محمدجواد شریعتی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شهرستان اردستان با توجه به قرار گرفتن در مسیر ترانزیت شمال به جنوب کشور و به طبع آن تصادفات و حوادثی که اتفاق می‌افتد نیازمند متخصص ارتوپدی و تجهیزات مجزا در این زمینه است.

وی افزود: یکی از خواسته‌های مردم این است که از اعزام بیماران به شهرهای اطراف جلوگیری شود و اعزام بیمار می‌تواند برای خانواده‌ها هزینه بیشتری داشته و هم می‌تواند خطرات سفر را به همراه آورد.

تهیه تجهیزات بخش ارتوپدی با هزینه ۲۰۰ میلیون تومانی خیران

متخصص ارتوپدی بیمارستان شهید بهشتی اردستان با بیان اینکه هفته‌ای حداقل پنج بیمار ارتوپدی را به مرکز استان و شهرهای اطراف اعزام می‌کنیم گفت: با تجهیز بخش ارتوپدی بیمارستان و هزینه بیش از ۲۰۰ میلیون تومانی بسیاری از دستگاه‌ها توسط بیمارستان و خیرین تهیه شده است و در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد از بیماران نیازمند ارتوپدی در بیمارستان اردستان پذیرش می‌شوند.

وی ابراز داشت: اکنون تجهیزات موجود بخش ارتوپدی در بیمارستان شهید بهشتی اردستان از کیفیت خوبی برخوردار است و با تجهیز بخش ارتوپدی خدمت‌رسانی به جامعه نیز افزایش پیدا خواهد کرد و همچنین عمل‌های شکستگی، تصادفات و همچنین جراحات، انجام تعویض مفاصل در بیمارستان شهید بهشتی شهر اردستان میسر شده است.

کد خبر 4960141

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha