پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ تیر ۱۳۹۹، ۱۴:۳۵

فیلم کارگاه مجازی «مستند بحران» محسن اسلام‌زاده منتشر شد

فیلم کارگاه مجازی «مستند بحران» محسن اسلام‌زاده منتشر شد

بخش دوم «کارگاه مجازی انتقال تجربه مستند بحران» که همزمان با بحران همه‌گیری بیماری کرونا تهیه شده است، در فضای مجازی منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، بخش دوم «کارگاه مجازی انتقال تجربه مستند بحران» که همزمان با بحران همه‌گیری بیماری کرونا در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی تهیه شده، در فضای مجازی منتشر شد. این بخش به انتقال تجربیات محسن اسلام‌زاده درباره مستند بحران اختصاص دارد.

مجموعه این کارگاه‌ها در ۴ سرفصل مختلف برگزار شده و فیلم آن به شکل Offline قابل دانلود و بازبینی روی وب‌سایت مرکز گسترش، پایگاه خبری سینماتجربی، صفحات فضای مجازی و آپارات است.

کارگاه انتقال تجربه محسن اسلام‌زاده ذیل عنوان مستند بحران ۱ و ۲ تهیه و پخش شده است. این فیلمساز مشهدی، از چهره‌های موفق در تولید مستندهایی در مناطق بحرانی به ویژه کشور افغانستان است که در پرونده فیلمسازی‌اش، آثاری چون «تنها میان طالبان»، «قصر قند»، «آقای دادستان»، «رویای مرجان»، «زندگی میان پرچم‌های جنگی» به چشم می‌خورد.

هفته قبل نیز مصطفی جلالی‌فخر به بهداشت گروه‌های مستندسازی در زمان بحران پرداخته بود. فیلم این کارگاه هم قابل دسترسی است.

در ۲ هفته آینده هم ۲ کارگاه مستند پس از بحران توسط محمدسعید محصصی و مستند بحران از منظر تولید توسط مرتضی شعبانی در شبکه‌های مجازی منتشر خواهد شد.

کد خبر 4960380

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha