پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۹ تیر ۱۳۹۹، ۲۰:۰۲

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان:

۳۱۰ مورد بازرسی از مراکز ورزشی زنجان انجام شده است

۳۱۰ مورد بازرسی از مراکز ورزشی زنجان انجام شده است

زنجان-مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان، گفت: از سوم خردادماه تاکنون در راستای مقابله با شیوع بیماری کرونا بیش از ۳۱۰ مورد بازرسی از مراکز ورزشی زنجان انجام شده است.

علی خلیلی در گفتگو با خبرنگار مهر، به بازرسی از اماکن ورزشی در استان زنجان اشاره کرد و گفت: از سوم خردادماه تاکنون در راستای کاهش و از بین رفتن بیماری کرونا بیش از ۳۱۰ بازرسی از مراکز ورزشی استان انجام گرفته است.

وی اظهار کرد: تمام باشگاههای ورزشی که بر اساس مصوبه ستاد کرونا فعالیت خود را آغاز کردند ملزم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی باید باشند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان، گفت: از زمان فعالیت باشگاه‌ها تاکنون مراکز ورزشی تمام پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کردند و تخلفی از سوی صاحبان باشگاه‌ها رخ نداده است.

خلیلی تاکید کرد: همه باشگاه‌های ورزشی برای فعالیت در سامانه وزارت بهداشت به نشانی www.salamat.gov.ir ثبت نام کردند و تا زمانی که این استان در وضعیت سفید نیست فعالیت استخرها امکان پذیرنیست.

وی با بیان اینکه در استان زنجان تنها ۳۰ رشته ورزشی مجاز به فعالیت هستند، ابراز داشت: از زمان شیوع بیماری تاکنون تنها ۱۷ باشگاه ورزشی به علت عدم رعایت مصوبات ستاد کرونا پلمب شد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان، تصریح کرد: از ورزشکاران درخواست می‌شود حتماً پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند تا هر چه زودتر این بیماری ریشه کن شود.

کد خبر 4961714

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha