۱۶ تیر ۱۳۹۹، ۱۱:۰۲

با رأی اعضای شورای مرکزی؛

«محمدرضا باهنر» دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین ماند

«محمدرضا باهنر» دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین ماند

اعضای شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین، محمدرضا باهنر را به عنوان دبیرکل این تشکل در دوره جدید ابقا کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین نشست شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین در دوره چهاردهم روز گذشته برگزار شد. دستور کار این جلسه، انتخاب دبیرکل بود که پس از بحث و بررسی، اعضای شورای مرکزی این تشکل محمدرضا باهنر را به عنوان دبیرکل این حزب در دوره جدید ابقاء کردند.

پس از انتخاب دبیرکل، باهنر در سخنان کوتاهی انتظارات از شورای مرکزی را در دو سال آینده برشمرد.

وی با تاکید بر فعال سازی شعب استانی جام بر توسعه کمی این تشکل در دوسال آینده، انتظار مهم دیگر را تقویت کمیته‌های فنی جام دانست.

باهنر تاکید کرد: کمیته‌های فنی در حوزه‌های مختلف می‌توانند علاوه بر جذب نیروهای صاحب نظر، خود نیز در حوزه اداره بهتر کشور به قوای مختلف علی الخصوص دولت پیشنهادات اجرایی ارائه کنند.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین تلاش همه احزاب و فعالان سیاسی را برای کمک به اداره بهتر کشور در راستای فرامین رهبر معظم انقلاب و مطالبات ملت شریف ایران خواستار شد.

همچنین مسئولین واحدهای اجرایی جامعه اسلامی مهندسین تا هفته آتی توسط دبیرکل به شورای مرکزی معرفی و هیئت اجرایی این تشکل تشکیل خواهد شد.

کد خبر 4967097

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha