پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

در سال جاری میلادی رخ داد؛

افزایش ۲ برابری دزدی دریایی در آسیا

افزایش ۲ برابری دزدی دریایی در آسیا

در ۶ ماه نخست سال جاری میلادی تعداد دزدی‌های دریایی در آسیا دو برابر شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی بی سی، در شش ماه نخست سال جاری میلادی تعداد دزدی‌های دریایی انجام شده در آسیا دو برابر تعداد دزدی‌های انجام شده در این منطقه در دوره مشابه سال ۲۰۱۹ بوده است.

در حالی که در شش ماه اول سال ۲۰۱۹ دزدی دریایی در آب‌های این قاره ۲۵ مورد بود، در شش ماه اول سال جاری میلادی ۵۰ دزدی دریایی در منطقه اتفاق افتاده است.

بر اساس آمارهای موجود، بین ماه‌های ژانویه تا ژوئن فقط در تنگه سنگاپور که یکی از شلوغ‌ترین مسیرهای کشتیرانی است ۱۶ فقره دزدی دریایی اتفاق افتاده است.

این گزارش شش ماهه را سازمانی به نام «پیمان همکاری منطقه‌ای برای مبارزه با دزدی دریایی و سرقت‌های مسلحانه از کشتی ها» منتشر کرده است.

در این گزارش همچنین گفته شده که این نوع حملات در بنگلادش، هند، اندونزی، فیلیپین، ویتنام و دریای جنوب چین نیز افزایش یافته است.

کد خبر 4977669

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha