پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۵

نماینده کنگان، دیر، جم و عسلویه:

مشکلات بیمارستان‌های کنگان و دیر رفع می‌شود

مشکلات بیمارستان‌های کنگان و دیر رفع می‌شود

بوشهر - نماینده مردم شهرستان‌های کنگان، دیر، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی گفت: مشکلات بیمارستان‌های کنگان و دیر رفع می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام موسی احمدی بعد از ظهر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به نشست خود با مدیرعامل عامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت و مدیر نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت خیز وزارت نفت اظهار داشت: تقویت بیمارستان‌های کنگان و دیر و رفع مشکلات آنها از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی افزود: کمبود کپسول‌های اکسیژن در شرایط کرونایی یکی از مشکلات مهم بیمارستان‌ها از جمله بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان بود که موجب نگرانی بیماران و خانواده‌های آنان شده بود.

وی اضافه کرد: مقرر شد با دستور مدیرعامل بهداشت و درمان وزارت نفت مشکل کمبود کپسول‌های اکسیژن که منجر به بروز مشکلاتی برای بیماران بستری در این دو بیمارستان شده است به صورت اورژانسی حل شود.

وی افزود: با توجه به مشکلات بیمارستان‌های کنگان و دیر در خصوص زباله‌های عفونی تصمیمات خوبی برای حل این معضل و خرید دستگاه‌های مورد نیاز اتخاذ شد.

احمدی بیان کرد: همچنین در نشست با دکتر بابک دارابی مدیر نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت خیز مذاکرات بسیار خوبی در خصوص روند پروژه‌های نفت در جنوب استان بوشهر و تجهیز بیمارستان‌های کنگان، دیر و جم انجام شد.

کد خبر 4979886

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha