پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۲۳

معاون آموزشی وزیر علوم خبر داد

تاخیر در برگزاری کلاس های عملی و کارگاهی با اوج گیری دوباره کرونا

تاخیر در برگزاری کلاس های عملی و کارگاهی با اوج گیری دوباره کرونا

معاون آموزشی وزارت علوم گفت: قرار بود کلاس های عملی و کارگاهی از تابستان برگزار شود ولی به دلیل اوج گیری دوباره کرونا دانشگاه ها برگزاری این کلاس ها را به تعویق انداختند.

علی خاکی صدیق در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت برگزاری کلاس های عملی و آزمایشگاهی در تابستان سال جاری گفت: قرار بود که برگزاری کلاس های عملی و کارگاهی از تابستان سال جاری آغاز شود ولی با توجه به اوج گیری دوباره بیماری کرونا، دانشگاه ها برگزاری کلاس های مذکور را تعویق انداخته اند.

وی با بیان اینکه منتظریم ببینم شرایط بیماری کووید ۱۹ چگونه خواهد بود افزود: البته برگزاری کلاس های مذکور به دانشگاه ها نیز بستگی دارد، برخی دانشگاه‌ها شرایط را فراهم کرده اند تا دانشجویان بتوانند در کلاس های درس عملی حضور یابند.

معاون آموزشی وزیر علوم درباره اینکه آیا دانشجویان می توانند برای گذراندن دروس عملی و کارگاهی در دانشگاه محل سکونت خود میهمان شوند افزود: دانشجویان می‌توانند به‌منظور حفظ سلامت و کاستن از آسیب‌های سفر بین‌شهری و اقامت در محیط‌های خوابگاهی، در صورت هماهنگی بین دانشگاه‌های مبداء و مقصد، دروس کارگاهی و آزمایشگاهی و دروسی که آموزش حضوری در آنها الزامی است در دانشگاه‌های محل زندگی خود به صورت مهمان بگذرانند.

وی ادامه داد: دانشجویان برای میهمان شدن درخواست خود را باید ارائه دهند، دانشگاه های مبدا هم دانشجویان را کمک کرده و همراهی می کنند و انتظار می‌رود دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی با توجه به شرایط، تسهیلات لازم برای مهمانی دانشجویان را فراهم کنند.

وی تاکید کرد: میهمان شدن برای دروس عملی و کارگاهی مشکلی نداشته و دانشگاه ها نیز کمک می کنند.

به گزارش مهر، برنامه‌ریزی لازم برای انتقال دروس کارگاهی و عملی به بازه تابستان پیش از این توسط معاونت آموزشی وزارت علوم به دانشگاه ها اعلام شده بود و دانشگاه ها نیز این اختیار را داشتند که با فراهم کردن شرایط، دروس عملی را با توزیع و کاهش جمعیت در هر گروه کلاسی ارائه کرده و در صورت لزوم این دروس را تا نیمسال تحصیلی آتی نیز تداوم دهند ولی با اوج گیری دوباره کرونا برگزاری این کلاس ها در برخی از دانشگاه تا مشخص شدن شرایط بیماری کووید ۱۹ با تاخیر خواهد بود.

کد خبر 4981864

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha