پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۴ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۰۴

رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی:

کاهش جذب معلم در خراسان شمالی مشکل آفرین است

کاهش جذب معلم در خراسان شمالی مشکل آفرین است

بجنورد- رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی گفت: بازنشستگی معلمان و از سوی دیگر کاهش جذب معلم در خراسان شمالی مجموعه تعلیم و تربیت را با مشکل مواجه می‌کند.

سید محمد پاکمهر در گفتگو با مهر با اشاره به جدیدترین تصمیمات اتخاذ شده برای سهمیه جذب متعهدین به خدمت در آموزش و پرورش خراسان شمالی اظهار کرد: بنا بر اعلام وزارت آموزش و پرورش در جذب متعهدین خدمت طی سال ۹۹ فقط برای ۱۷۶ نفر ظرفیت در نظر گرفته شده است.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی با تاکید بر اینکه این رقم طی سالیان اخیر شاهد کاهش شدید از سوی وزارت آموزش و پرورش بوده است، بیان کرد: جذب افراد متعهد به خدمت در خراسان شمالی برای سال ۹۷ به میزان ۶۷۰ نفر و در سال ۹۸ بالغ بر ۴۵۰ نفر اعلام شده بود.

وی ضمن اعتراض به این روند نزولی در جذب متعهدین به خدمت در آموزش و پرورش استان، افزود: بر اساس آمار و اطلاعات اعلام شده از سوی مسئولان استانی بالغ بر ۷۰۰ فرهنگی استان در سال ۹۹ بازنشسته می‌شوند و از فرآیند فعالیت در سیستم آموزش و پرورش استان خارج می‌شود.

پاکمهر ادامه داد: کاهش جذب افراد متعهد به خدمت و عدم جبران جانشینی برای بازنشستگان طی سال‌های اخیر و آینده، آموزش و پرورش استان را با بحران کمبود نیروهای فرهنگی به عنوان مجموعه تعلیم و تربیت استان و کشور مواجه می‌کند.

نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی در انتها از مسئولان و مدیران وزارت آموزش و پرورش و همچنین مدیران ارشد استان تقاضا کرد تا برای جبران این کمبود مهم در استان اقدام لازم را انجام دهند تا حق استان بیش از این پایمال نشود.

کد خبر 4982529

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha