به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام اسدالله جعفری ظهر امروز در ستاد مبارزه با کرونا خراسان شمالی که در محل سالن جلسات استانداری خراسان شمالی برگزار شد، اظهار کرد: لازم است عزاداریها با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار شود اما دقت کنیم که از چهارچوبها خارج نشویم.
مدیر کل دادگستری خراسان شمالی ادامه داد: دستگاه دادگستری مسئولیت دارد با مواردی که بخواهند مسائل بهداشتی را رعایت نکنند برخورد کند.
وی افزود: در مرحله اول از طریق معاونت پیشگیری اقدام میکنیم و تذکر میدهیم و از آنجایی که مردم ما بصیرت دینی و انقلابی خود را اثبات کردهاند بعید میدانم مورد خلافی رقم بخورد.
حجت الاسلام جعفری تصریح کرد: اما اگر عدهای پیدا شوند که عامدانه بخواهند به پروتکلها توجه نکنند، هرچند تعداد معدودی باشند، بر اساس قانون با آنها برخورد خواهیم کرد زیرا کسی نباید به خود اجازه دهد بزرگترین مراسم مذهبی را مخدوش کند.
مدیرکل دادگستری خراسان شمالی با اشاره به لزوم استقرار اکیپ پزشکی در زندانها طبق دستورالعملهای ویژه کرونا گفت: اگر این امکان برای استان میسر نیست حداقل روزی ۲ ساعت این اکیپ پزشکی در زندان حاضر باشند.
وی در انتها از کسب رتبه دوم خراسان شمالی در اعطا مرخصی به زندانیان خبر داد و بیان کرد: البته مرخصیها بر اساس ضوابط است و این طور نیست که هر فرد زندانی با هر جرمی به مرخصی برود.
نظر شما