پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۳۵

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سمنان:

۷۰ هکتار به سطح گلخانه‌های استان سمنان افزوده‌شد

۷۰ هکتار به سطح گلخانه‌های استان سمنان افزوده‌شد

سمنان- رئیس سازمان جهاد کشاورزی سمنان بابیان اینکه توسعه کشت گلخانه‌ای ازجمله سیاست‌های وزارت جهاد در استان است، گفت: ۷۰ هکتار به سطح گلخانه‌های استان افزوده‌شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن میرعماد ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران به میزبانی اداره کل جهاد کشاورزی سمنان ضمن بیان اینکه توسعه کشت گلخانه‌ای ازجمله سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی در استان سمنان پیگیری می‌شود، ابراز داشت: برای سال جاری ۶۰ هکتار سطح گلخانه‌ای برای استان سمنان در حال اجرا است.

وی بابیان اینکه طی دو سال گذشته ۷۰ هکتار به کشت گلخانه‌ای در استان سمنان اضافه‌شده است، افزود: رسیدن به سطح ۱۰۰ هکتاری کشت گلخانه‌ای در استان هدف‌گذاری شد که امیدواریم تا پایان سال جاری به این مهم دست پیدا کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بابیان اینکه در حال حاضر شهرک‌های گلخانه‌ای جدید برای استان در دست احداث قرار دارد، ابراز داشت: با توجه به کمبود آب یکی از اقدامات مؤثر برای رفع این معضل در بخش کشاورزی توسعه کشت گلخانه‌ای است که این مهم به‌طور جد در استان پیگیری می‌شود.

میرعماد بابیان اینکه در استان سمنان بیش از ۱۲۰ گونه گیاه دارویی شامل ۵۰ گونه سنتی و ۱۰ گونه صنعتی وجود دارد، تصریح کرد: با توجه به نیاز آبی کم گیاهان دارویی و ارزش‌افزوده بالا مقرون‌به‌صرفه هستند که کشت آن‌ها نیز در دستور کار قرار دارد.

وی بابیان اینکه ۳۵ هزار هکتار از اراضی استان سمنان به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز شده است، افزود: برای مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری نیز یکی از بهترین گزینه‌هایی که می‌توان در راستای بهبود منابع آب از آن استفاده کرد که با حمایت‌های استاندار و حمایت وزیر این مهم نیز در دست پیگیری است.

کد خبر 5014083

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha