پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ شهریور ۱۳۹۹، ۸:۱۹

مدیر جهاد کشاورزی جاجرم خبر داد

برداشت ۵۰۰ تن آلوبخارا در بخش شوقان جاجرم

برداشت ۵۰۰ تن آلوبخارا در بخش شوقان جاجرم

بجنورد- مدیر جهاد کشاورزی جاجرم از برداشت ۵۰۰ تن آلوبخارا از ۱۳۰ هکتار از باغات شهرستان جاجرم خبر داد.

ابوالفضل عباسیان در گفتگو با مهر اظهار کرد: شهرستان جاجرم بنا به شرایط متفاوت آب و هوایی ازجمله مناطق کویری و کوهستانی پیشتاز در تنوع بسیاری از محصولات است.

مدیر جهاد کشاورزی جاجرم آلوبخارا را یکی از محصولات با کیفیت این شهر دانست و ادامه داد: جاجرم دارای ۱۳۰ هکتار باغات آلوبخارا است که سالانه ۵۰۰ تن از این محصول به صورت تازه خوری و خشک برداشت می‌شود.

وی افزود: باغات آلو شهرستان در منطقه کوهستانی بخش شوقان قرار داشته که هر ساله از اواخر شهریور برداشت این محصول لوکس در منطقه آغاز و شاهد فرآوری آن در کارگاه‌ها و باغات شهرستان هستیم.

عباسیان در انتها به مصارف این محصول اشاره داشت و گفت: انواع مختلف آلو در تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت سیب، خورشت اسفناج و فسنجان به کار می‌رود و دارای خواص درمانی چون ضد یبوست، برطرف کننده حرارت تب، صفرا، خشکی مزاج و غلظت خون است.

کد خبر 5023225

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha