پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۱۵

اداره کل انتقال خون استان تهران اعلام کرد؛

۱۴۲ هزار و ۵۷۹ نفر در بهار و تابستان خون اهدا کردند

۱۴۲ هزار و ۵۷۹ نفر در بهار و تابستان خون اهدا کردند

با وجود محدودیت های ناشی از شیوع ویروس کرونا، ۱۷۵ هزار و ۸۲۳ نفر از پایتخت نشینان در ۶ ماهه اول سال ۹۹ به مراکز اهدای خون استان تهران مراجعه کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس آمارهای به دست آمده از ۱۲ مرکز اهدای خون در سطح پایتخت، ۱۷۵ هزار و ۸۲۳ نفر به این مراکز مراجعه کرده اند که از این میان، ۱۴۲ هزار و ۵۷۹ نفر موفق به اهدای خون برای نجات جان بیماران شدند.

۱۳۵ هزار ۵۰۳ نفر از اهداکنندگان خون را مردان و ۷ هزار و ۷۶ نفر را نیز بانوان تشکیل داده اند که سهم اهداکنندگان مستمر، ۶۵ هزار و ۸۵۵ واحد اهدای خون بوده است. در حالی که ۴۷ هزار و ۷۹۸ نفر از اهداکنندگان در گذشته سابقه انجام این کار انسانی را داشته و ۲۸ هزار و ۳۴۱ نفر نیز برای اولین بار به صف داوطلبان اهدای خون پیوستند.

بنابراین گزارش، ۳ هزار و ۲۸۲ نفر از مهربانان خیرخواه تهرانی با اهدای پلاکت و یک هزار و ۵۴۷ نفر از بهبود یافتگان کووید ۱۹ نیز با اهدای پلاسما به نجات جان بیماران کمک کردند.

کد خبر 5035870

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha