رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار مهر ، خراسان جنوبی را مستعد پرورش شتر مرغ دانست و اظهار داشت : این طرح در زمینی به مساحت 5100 متر مربع احداث شده و جهت اجرای آن 650 میلیون ریال هزینه شده است که از این مبلغ ، 350 میلیون ریال تسهیلات از محل کمک های فنی و اعتباری تامین شده است.
علی اکبر تناکی افزود : بیش از 98 درصد خوراک مصرفی شتر مرغ از مواد تولیدی منطقه تمین می شود که این امر بخش بزرگی از زحمت پرورش دهندگان را برای تغذیه شترمرغ را کاهش می دهد.
وی یادآور شد : مجموعه تولیدات شترمرغ شامل پوست ، گوشت ، تخم و پر از ارزش بالایی برخوردار است و به همین دلیل نگهداری و پرورش آن مقرون به صرفه خواهد بود.
تناکی خلا تحقیقات و مطالعه در مدیریت شترمرغ و نبود صنایع تکمیلی نظیر کشتارگاه و کارخانه چرم سازی را از عمده ترین مشکلات پرورش شترمرغ در استان خراسان جنوبی اعلام کرد .
هم اکنون در شهرستان سرایان تنها 28 قطعه شتر مرغ پرورش داده می شود.
نظر شما