پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ تیر ۱۳۸۶، ۱۹:۵۴

در دیدار با شهردار تهران عنوان شد:

تاکید نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر تقویت فراکسیون مدیریت شهری

تاکید نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر تقویت فراکسیون مدیریت شهری

نشست فراکسیون مدیریت شهری مجلس شورای اسلامی با دکتر قالیباف ، عصر امروز در حالی برگزار شد که شهردار تهران با ارائه توضیحات مختصری پیرامون ضرورت تشکیل فراکسیون مدیریت شهری و تعامل مجلس شورای اسلامی با مدیریت شهری ، از نمایندگان حاضر در جلسه خواست تا به بیان نقطه نظرات و دیدگاههای خود بپردازند .

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید مهدی طباطبایی نماینده مردم تهران مجلس شورای اسلامی به عنوان نخستین سخنران با تاکید بر اینکه بیماری اخلاقی که در حال حاضر کشور را فراگرفته بیماری عدم تفاهم بین مسئولین و مردم و در یک کلام عدم درک متقابل است ، اظهار داشت : ضروری است در شهرداری تهران اقدامات فرهنگی بیشتری در راستای افزایش درک متقابل میان نیروهای شهرداری و شهروندان  صورت گیرد چراکه هر چه درک متقابل میان مسئولین و مردم بیشتر باشد ، اجرای کارها نیز آسان تر خواهد شد و در غیر این صورت زبان مردم به بدگویی باز می شود که این امر زمینه خطرناک نارضایتی را در جامعه پدید خواهد آورد. 

رضا طلایی نیک نماینده بهار و کبودر آهنگ نیز سخنان خود را با قدردانی از رویکرد دکتر قالیباف شهردار تهران در اداره کلان شهر تهران آغاز کرد وگفت : ما در پایگاه مدیریتی شهرداری شاهد تحولی از طریق نظام شوراها بودیم در حالی که این امر درساختار مدیریت شهری اتفاق نیفتاده است که در این راستا فراکسیون مدیریت شهری می تواند در برنامه های آتی خود پیگیری این قضیه را در دستور کار قرار دهد .

وی تاکید کرد : متاسفانه علیرغم جایگاه ویژه ای که در قانون برای شورا و شهرداری ها در نظر گرفته شده شاهد نوعی انفصال مدیریتی بین شورا و شهرداری ها از یکسو و سایر نهادها و سازمانهای مرتبط با اداره شهر از سوی دیگر هستیم .

این نماینده مجلس با اشاره به طرح هایی که هم اکنون در کمیسیون امنیت ملی مجلس در دستور کار قرار دارد ، اظهار داشت : اصلاح قانون شوراها و اصلاح ماده 79 قانون شهرداری ها از جمله این موارد هستند که تشکیل فراکسیون مدیریت شهری می تواند زمینه مساعدی را برای پیگیری دقیق تر تا رسیدن به نتیجه مطلوب فراهم کند .

همچنین دکتر محمد خوش چهره نماینده تهران در ادامه این نشست در سخنان خود با اشاره به اینکه باید این جلسه بسیار پیش از این ها تشکیل می شد ، تصریح کرد : از سال 65 تاکنون که به طورهمزمان مسئولیت تدریس در دانشگاههای مختلف را بر عهده داشته ام همچنان شاهد هستم که شهر تهران با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می کند که برخی از این مشکلات و معضلات نه تنها در این سال ها کاهش نیافته بلکه تشدید نیز شده است .

وی هرج و مرج و آشفتگی در سیمای شهر ، مشکل مسکن ، طبقاتی شدن جامعه ، معضل ترافیک و ... را از جمله این مشکلات و معضلات شهر تهران عنوان کرد و گفت : کشور ایران در سرانه اداری رکورد دار دنیا است درحالی که متاسفانه در اموری همچون ورزشی ، درمانی و ... سرانه پایینی نسبت به سایرکشورهای دنیا داریم که این امربیانگر وجود نوعی آشفتگی در شهر های ما است .

خوش چهره به معضل حاشیه نشینی وهجوم بسیاری شهرهای کوچک به سمت شهرهای بزرگ و کلان شهرها طی سالهای اخیر اشاره کرد و اظهار داشت : حل مسائل کلان شهرها صرفا بر عهده شهرداری ها و مدیریت شهری نبوده و نیاز به همکاری سایر نهادها به خصوص نهاد قانون گذار برای حمایت دارد . 

ولی آذروش نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی نیز با تاکید بر ضرورت تشکیل فراکسیون مدیریت شهری گفت : در حال حاضر یکسری قوانین دست و پاگیر در برخی از مسائل شهرداری ها وجود دارد که اصلاح برخی از این قوانین نیاز به تعامل و همکاری شهرداری ها و مجلس دارد .

وی با بیان اینکه  امروز همه به خوبی می دانند که شهرداری تنها نهادی است که شهروندان تهرانی از ابتدای تولد تا مرگ با آن درارتباط هستند ، افزود : درحال حاضر در کمیسیون عمران مجلس بررسی طرح هایی در زمینه حمل و نقل عمومی که امروزه  به یکی از دغدغه های اصلی و مشکلات اساسی شهرتهران تبدیل شده است، صرفه جویی درمصرف سوخت و ... را در دست بررسی داریم .

به گفته آذروش مسائل شهری با مدیریت واحد شهری و برنامه ریزی دقیق و اصولی قابل حل خواهند بود .

محمد نبی رودکی نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی نیز با تاکید بر ضرورت تشکیل فراکسیون مدیریت شهری گفت : امیدواریم این فراکسیون موجب تعامل بیشتر بین کلان شهرها در حل مسائل مربوط به حمل و نقل عمومی شود .

حمید رضا فولادگر نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی به عنوان آخرین سخنران نیز با تاکید بر اینکه مشکل فعلی شهرهای بزرگ در حال حاضر مدیریت واحد شهری است و نه صرفا مدیریت شهری ، تصریح کرد : در برنامه چهارم بحث مدیریت واحد شهری مطرح شده و با جدیت پیگیری خواهد شد که البته تشکیل فراکسیون مدیریت شهری نیز در این زمینه بی تاثیر نخواهد بود .

شایان ذکراست در پایان این جلسه براساس رای اکثریت اعضای حاضر دراین نشست ، انتخاب هیئت رئیسه  اعضای فراکسیون مدیریت شهری به جلسه بعدی در روز سه شنبه ساعت 13 در محل کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی موکول شد . 

کد خبر 507220

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha