پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۱۰:۴۷

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس:

لزوم هم افزایی مسئولان برای حل مشکلات مردم/نظارت ها جدی تر شود

لزوم هم افزایی مسئولان برای حل مشکلات مردم/نظارت ها جدی تر شود

بیرجند_ نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس با تاکید بر لزوم شکل گیری جلسات هم افزایی بین مدیران استان برای بررسی و حل مشکلات مردم، گفت: نظارت ها بر بازار باید جدی تر شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین خسروی صبح یکشنبه در دیدار با اعضای هیئت رئیسه اتاق اصناف بیرجند با اشاره به نقش مهم اصناف در دفاع از انقلاب و نظام، اظهارکرد: اصناف در دوران دفاع مقدس با جان و مال خود و بعد آن با کمک های مختلف، وفاداری خود نسبت به نظام و انقلاب را به خوبی نشان دادند.

وی ضمن تشکر از همراهی خوب اصناف مختلف استان در موضوع مقابله با کرونا و کمک های مومنانه، گفت: اصناف در موضوع کرونا و همدلی مومنانه همانند گذشته خوش درخشیدند.

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس با بیان اینکه اداره کل صنعت و معدن و تجارت استان باید در راستای حل مشکلات اصناف و مردم قدم بردارد، افزود: برخی از مشکلات ربطی به استان ندارد و باید در تهران و در وزارتخانه پیگیری شود که این همت مسئولان را می طلبد، نمایندگان استان در مجلس هم آمادگی کامل برای همراهی با مدیران در پیگیری مشکلات مردم در تهران را دارند.

خسروی با تاکید بر لزوم شکل گیری جلسات هم افزایی بین مدیران استان برای بررسی و حل مشکلات مردم، گفت: جزیره ای عمل کردن باعث غفلت از مشکلات مردم می شود.

وی گفت: طبق گزارش برخی از اصناف، اقلام تنظیم بازار گاهاً از انچه در بازار است گرانتر ارائه می شود، که این موضوع باید از سوی مسئولان صمت پیگیری و نظارت ها جدی تر باشد.

وی با اشاره به اینکه امروز نیاز اول کشور وحدت و همدلی بین مسئولان است، افزود: آنچه از مسئولان در ذهن مردم باقی خواهد ماند، کارو تلاش صادقانه است.

کد خبر 5088822

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha