پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۵۰

دوازدهمین جلسه ارتقا دعاخوانان ممتاز کشور؛

اجرای مهدی تاجور منتخب دوازدهمین جلسه ارتقا دعاخوانان شد

اجرای مهدی تاجور منتخب دوازدهمین جلسه ارتقا دعاخوانان شد

در دوازدهمین جلسه ارتقا دعاخوانان ممتاز کشور،در شورای عالی قرآن مهدی تاجور منتخب دوازدهمین جلسه ارتقا دعاخوانان شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دوازدهمین جلسه ارتقا دعاخوانان ممتاز کشور، شامگاه چهارشنبه ۳ دی ماه از ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰ با رعایت تدابیر بهداشتی، به صورت مجازی و به میزبانی شورای عالی قرآن برگزار گردید.
این جلسه که پیش از این فقط از طریق تارنمای آپارات پخش می‌شد، به منظور برقراری تعامل دوسویه با دعاخوانان و جلب مشارکت بیش از پیش ایشان، در کنار آپارات، از طریق نرم افزار گوگل میت هم به صورت زنده پخش شد و دعاخوانان حاضر در این ارتباط تصویری، در خلال برنامه به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.

در این جلسه سید عباس انجام و محمدرضا پورزرگری، از استادان و کارشناسان دعا به ارائه نکات و تحلیل اجرای دعاخوانان پرداختند.

مختار دهقان و جواد غفاریان از خراسان رضوی و مهدی تاجور از مازندران دعاخوانانی بودند که اجرای ایشان مورد نقد و نظر اساتید حاضر در جلسه قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، با نظر کارشناسان جلسه، قرائت دعای فرج توسط مهدی تاجور، به عنوان اجرای برگزیده دوازدهمین جلسه ارتقا دعاخوانان تعیین شد.

کد خبر 5103757

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha