احمد محمود زاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود : با توجه به جایگاه آموزش های فنی و حرفه ای ، نگرش جدید مسئولان ، تقاضاهای جامعه و ظرفیت های قانونی برنامه های این بخش ازآموزش و پرورش نیازمند بازنگری هستند .
وی تاکید کرد : برای بهبود و ارتقاء کیفیت کارهنر آموزان فنی و حرفه ای و اجرای کامل برنامه های درسی تصمیماتی در خصوص راه اندازی هنرستان های 2+3 گرفته شده است .
به گفته محمود زاده این هنرستانها شامل3 سال هنرستانی، ( سال اول این دوره بین تمام رشته های تحصیلی مشترک است ) و 2 سال آموزش پیوسته در آموزشکده ها خواهد بود .
این مسئول خاطرنشان ساخت : در صورت راه اندازی این هنرستانها دانش آموزان فنی و حرفه ای با آموزش های پیوسته در مدارس عالی و یا آموزشکده ها مدرک فوق دیپلم دریافت خواهند کرد .
وی یاد آورشد : راه اندازی این هنرستانها فعلا در حد سیاستگذاری و برنامه ریزی های اولیه است اما چنانچه این امر تحقق پیدا کند هنرستانهای نمونه دولتی اولین گروه های پوشش دهنده این طرح خواهند بود .
محمود زاده گفت : برای اجرایی شدن طرح هنرستانهای فنی و حرفه ای 2+3 باید ابتدا با مراجع ذی صلاح هماهنگی های ویژه ای انجام شود .
مدیر کل دفتر آموزش و پرورش فنی و حرفه ای کشور تصریح کرد : ایجاد رشته های جدید هماهنگ با نیازهای بازارکار، واحدهای تولید صنفی و خدمات، بازنگری در رشته های موجود ( با توجه به ورود تکنولوژی جدید و فن آوری های نوین ) از برنامه های در دستور کار این دفتر است .
محمود زاده ادامه داد : بازنگری و بازسازی تمام عناصر و ابعاد عوامل آموزشی با تعیین شاخص ها ، تعریف معیارها ،ارتقاء تمام عوامل سطح معیارهای مطلوب ،ارائه تجهیزات به منظور باز و نوسازی کارگاه های رشته های فنی و حرفه ای ، بهبود وضعیت نیرو و توسعه منابع نیروی انسانی از طریق جذب نیروهای کارآمد از دیگر اهداف جدید این دفتر به شمار می رود .
نظر شما