پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ دی ۱۳۹۹، ۰:۴۷

رئیس پارک علم و فناوری کردستان خبر داد؛

اشتغال ۶۰۰ نخبه کردستانی در شرکت های دانش بنیان

اشتغال ۶۰۰ نخبه کردستانی در شرکت های دانش بنیان

سنندج- رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان گفت: بیش از ۶۰۰ نخبه کردستانی در ۱۱۰ شرکت و هسته فناور استان مشغول فعالیت هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، خالد سعیدی چهارشنبه شب در جریان بازدید نماینده ولی فقیه در استان کردستان از مجموعه شرکت‌های دانش بنیان استان اظهار کرد: پارک علم و فناوری به صورت رسمی از مرداد ماه سال ۹۲ فعالیت خود را آغاز کرده است و هم اکنون ۱۱۰ هسته و شرکت فناور در این مجموعه فعالیت می‌کنند.

وی افزود: بیش از ۶۰۰ جوان نخبه و کارآفرین در شرکت‌های دانش بنیان و پارکی مشغول به فعالیت هستند و تاکنون ۵۱ میلیارد ریال حمایت مادی نیز از این شرکت‌ها شده است.

رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان از مشکل زمین و مکان مناسب به عنوان مانعی بزرگ در مسیر توسعه فعالیت‌های شرکت‌های دانش بنیان در استان یاد کرد و گفت: متأسفانه تاکنون از سوی مسئولان استانی سه بار زمین به پارک علم و فناوری اختصاص یافته و دوباره پس گرفته شده است.

سعیدی افزود: همین پس گرفتن‌های چندین باره زمین موجب اتلاف انرژی زیادی از مجموعه پارک علم و فناوری استان شده و متأسفانه نتوانستیم به چشم انداز ۳۰۰ شرکت تا سال ۱۴۰۰ برسیم.

وی در ادامه سخنان خود به تحقق درآمد ۲۹ میلیارد ریالی در سال ۹۹ اشاره کرد و گفت: طی چند سال اخیر شاهد افزایش چند برابری اعتبارت هزینه‌ای به مجموعه پارک علم و فناوری استان هستیم و در راستای همین نگاه ویژه کارهای بزرگی انجام شده است.

سعیدی افزود: طی این مدت طرح‌های ملی از جمله تور مجازی پارک‌های علم و فناوری کشور، شبکه آزمایشگاه‌های ملی ایران، صندوق ملی توسعه کشاورزی توسط شرکت‌های دانش بنیان استان اجرا شده است.

وی خاطرنشان کرد: ارائه ۲ هزار و ۷۵۰ نفر ساعت خدمات فنی و تخصصی در حوزه آموزش منتورینگ به شرکت‌های دانش بنیان، راه اندازی مرکز رشد مریوان، تصویب پهنه علم و فناوری در شورای برنامه‌ریزی استان از دیگر اقدامات انجام شده است.

سعیدی اظهار کرد: متأسفانه برخی مدیران همراه نبوده و توسعه محور نیستند لذا از نماینده رهبر معظم انقلاب خواستاریم که در مسیر رفع مشکلات و دغدغه‌های شرکت‌های دانش بنیان ما را یاری کنند.

کد خبر 5109182

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha