۸ بهمن ۱۳۹۹، ۵:۵۶

یافته محققان نشان می دهد؛

استفاده از پروبیوتیک ها به عنوان داروی مکمل درمان کرونا

استفاده از پروبیوتیک ها به عنوان داروی مکمل درمان کرونا

مطالعه جدید نشان می دهد پروبیوتیک ها نقش مهمی در سیستم ایمنی بدن ایفا کرده و به بهبودی سریع تر بیماران کرونایی کمک می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، یافته‌های تحقیقاتی نشان می‌دهد پروبیوتیک ها می‌توانند نقش قابل توجهی در مقابله با کووید ۱۹ داشته باشند. از اینرو به عنوان یک مکمل در کنار پروتکل‌های درمانی کووید ۱۹ قابل استفاده است.

محققان معتقدند پروبیوتیک ها در کاهش التهاب و همچنین برای بیماران مبتلا به مشکلات مزمن نظیر سرطان و دیابت مفید هستند از اینرو استفاده از آنها موجب بهبود وضعیت بیمار می‌شود.

محققان در این مطالعه به بررسی رابطه بین کروناویروس و میکروبیوم های روده انسان پرداختند.

از آنجائیکه ۵ تا ۱۰ درصد بیماران کرونایی دارای علائمی نظیر حالت تهوع، استفراغ، اسهال و دردهای شکمی هستند، محققان معتقدند کروناویروس بر میکروبیوم های روده تأثیر می‌گذارد.

از سوی دیگر آنتی بیوتیک ها و آنتی ویرال های داده شده به بیماران مبتلا به کووید ۱۹، می‌تواند منجر به تغییر در میکروبیوم های روده شود.

از اینرو ایجاد التهاب و تغییر در میکروبیوم های روده بیمار منجر به شدت بیشتر بیماری و همچنین نتایج ضعیف درمان می‌شود.

محققان معتقدند پروبیوتیک ها موجب تقویت سیستم ایمنی می‌شوند، در افزایش جمعیت باکتری‌های خوب نقش دارند، مانع از تکثیر پاتوژن ها می‌شوند و به ایجاد شرایط باثبات و متعادل میکروبی در بدن کمک می‌کنند.

به همین خاطر محققان تاکید می‌کنند مصرف پروبیوتیک ها موجب تقویت سیستم ایمنی درونی بدن در بیماران کرونایی می‌شود و می‌تواند شیوه درمانی کمکی علیه این بیماری باشد.

کد خبر 5131732

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha