پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ اسفند ۱۳۹۹، ۹:۲۱

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان‌جنوبی خبر داد؛

درخشش ۷ جوان خراسان‌جنوبی در جشنواره «رفیق خوشبخت ما»

درخشش ۷ جوان خراسان‌جنوبی در جشنواره «رفیق خوشبخت ما»

  بیرجند- مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان‌جنوبی گفت: هفت نفر از جوانان استان در جشنواره «رفیق خوشبخت ما» حائز رتبه برتر شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا رضایی سه شنبه شب در حاشیه جشنواره رفیق خوشبخت ما در گفتگو با خبرنگاران بیان‌کرد: جشنواره «رفیق خوشبخت ما» از سالگرد شهادت شهید سلیمانی تا ۲۲ بهمن به مدت ۴۰ روز ادامه پیدا کرد.

وی ادامه‌داد: این جشنواره در راستای دستور مقام معظم رهبری برای معرفی و تبیین مکتب شهید سلیمانی و تلاش برای فرهنگ‌سازی در این زمینه برگزار شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه این جشنواره شامل آثاری ازجمله شعر، روایت، پوستر، فیلم کوتاه و غیره بود، گفت: ترویج فرهنگ از خود گذشتگی و بشر دوستی سردار سلیمانی و آشنایی جوانان با الگوی زندگی این شهید والامقام از اهداف برگزاری جشنواره است.

رضایی با بیان اینکه جوانان خراسان‌جنوبی با ارسال بیش از پنج هزار اثر به این جشنواره بالاترین میزان نسبت مشارکت را در کشور داشته‌اند، اظهارکرد: همراهی و همکاری جوانان خوش فکر و با انگیزه در کانون‌های هلال احمر استان و همکاری سازمان‌ها و نهادهای مرتبط با موضوعات جشنواره از دلایل تعداد بالای اثار ارسالی است.

وی افزود: هفت نفر از خراسان‌جنوبی در بخش دلنوشته، فیلم کوتاه، پادکست و نقاشی حائز رتبه برتر شدند.

رضایی با اشاره به اجرای پویش «چلچراخ» اظهارکرد: نذر اعمال مذهبی، اعمال فرهنگی، خدمات داوطلبانه و طرح‌های ابتکاری از جمله محورهای این رویداد است و داوطلبان با نیت این اعمال خیر ثواب آن را به روح شهید سلیمانی هدیه می‌کنند.

وی یادآورشد: کمک به بیماران کرونایی و اقداماتی برای کمک به شهروندان در راستای مقابله با کرونا، ایمن‌سازی شهر در برابر شیوع این ویروس و کمک به نیازمندان از جمله خدمات قابل ارائه در این پویش است.

گفتنی است مراسم اختتامیه جشنواره «رفیق خوشبخت ما» در باغ موزه دفاع مقدس با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و یادگار سردار دل‌ها برگزار و همزمان در استان‌ها، میهمانان از طریق پخش زنده تلویزیونی در جریان این جشنواره قرار گرفتند.

کد خبر 5160591

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha