پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۵۲

رئیس بهزیستی ساوجبلاغ:

تمام اقدامات مراکز «+زندگی» به صورت الکترونیکی انجام می‌شود

تمام اقدامات مراکز «+زندگی» به صورت الکترونیکی انجام می‌شود

ساوجبلاغ - رئیس بهزیستی ساوجبلاغ گفت: مراکز «+زندگی» تحت نظارت بهزیستی بر بستر ای‌تی بوده و تمامی خدمات و اقدامات آنها به‌صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد پادری ثانی ظهر دوشنبه در حاشیه افتتاح ۶ مرکز +زندگی شهرستان ساوجبلاغ که با حضور مسئولان شهرستانی برگزار شد، اظهار کرد: این مراکز تحت نظارت بهزیستی بر بستر ای‌تی هستند و تمامی خدمات و اقدامات آنها به‌صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

وی بیان کرد: این مراکز در محلات مستقر بوده و به‌عنوان پیشخوان خدمات بهزیستی هستند و تمامی خدمات در این مراکز به‌صورت رایگان ارائه و هزینه آن از طریق بهزیستی پرداخت می‌شود.

رئیس بهزیستی ساوجبلاغ تصریح کرد: این مراکز در هشتگرد و شهر جدید هشتگرد مستقر هستند و به هر مرکز ۴۵۰ پرونده واگذار شد که جمعاً ۲ هزار و ۷۰۰ پرونده در دست اجراست.

وی خاطرنشان کرد: در این مراکز برای ۳۰ نفر اشتغال‌زایی مستقیم ایجاد شده و ۲۲ خدمت بهزیستی از جمله طرح‌های پیشگیری و توان‌بخشی توسط این مراکز قابل اجراست.

مناسب‌سازی اماکن یکی از اولویت‌های بهزیستی است

ثانی گفت: مناسب‌سازی محیط این مراکز از اولویت‌ها و لازم‌الاجرا شده است تا برای تمامی افراد جامعه هدف در دسترس باشد.

وی اظهار کرد: باید تمامی شرایط را به گونه‌ای فراهم کنیم تا مددجویان بهزیستی بدون مشکلی به فعالیت‌های خود ادامه دهند و زندگی بی‌دغدغه‌ای را تجربه کنند.

رئیس بهزیستی ساوجبلاغ متذکر شد: بدونش کل حل کردن مشکلات مددجویان بهزیستی علاوه بر اینکه وظیفه ذاتی ما محسوب می‌شود، منجر به جمع‌آوری سرمایه معنوی برای افراد خواهد شد.

کد خبر 5165007

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha