پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ فروردین ۱۴۰۰، ۱۹:۱۰

جانشین فرمانده انتظامی گیلان خبر داد؛

ممانعت پلیس از ورود به تفرجگاه ها وبوستان های گیلان در روز طبیعت

ممانعت پلیس از ورود به تفرجگاه ها وبوستان های گیلان در روز طبیعت

رشت- جانشین فرمانده انتظامی گیلان با اشاره به محدودیت های پیش بینی شده برای روز طبیعت، گفت: پلیس از ورود به تفرجگاه ها و بوستان ممانعت به عمل می آورد.

سرهنگ حسین حسن پور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین دستور العمل ستاد ملی مقابله با کرونا در روز طبیعت هرگونه حضور و تجمع و دورهمی در شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی کرونایی ممنوع است، اظهار کرد: شهروندان باید برای حفظ سلامتی خود و دیگران این موضوع را مد نظر قرار دهند.

وی با تأکید بر اینکه پلیس بر اجرای این مصوبه در شهرهای با شرایط نارنجی استان گیلان نظارت دقیق دارد، افزود: پلیس از حضور شهروندان در پارک‌ها، بوستان‌ها و مراکز تفریحی قطعاً ممانعت می‌کند.

سرهنگ حسن پور در ادامه با اشاره به اینکه شهرستان‌های لنگرود و رودسر در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارند، گفت: بر اساس این مصوبه، ورود به تفرجگاه‌ها و بوستان‌ها در این شهرستان‌ها ممنوع است و از هرگونه تجمع و دورهمی جلوگیری خواهد شد.

وی به شکننده بودن وضعیت کرونایی گیلان اشاره کرد و از شهروندان خواست برای حفظ سلامتی خود و خانواده‌هایشان، روز ۱۳ فروردین، از تردد و سفرهای غیرضروری خودداری کنند.

کد خبر 5179227

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha