۹ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۵۹

«مشتری» جلوی دوربین می‌رود/ یک فیلم جنایی

«مشتری» جلوی دوربین می‌رود/ یک فیلم جنایی

فیلم کوتاه «مشتری» به کارگردانی حامد مبردی جلوی دوربین می‌رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی پروژه، فیلم کوتاه «مشتری» به تهیه کنندگی نیما زارعی و کارگردانی حامد مبردی که در گونه جنایی-روان‌شناختی تولید می شود با آماده شدن فیلمنامه پیش تولید خود را آغاز کرد.

تصویربرداری این فیلم کوتاه با کامل شدن عوامل و انتخاب بازیگران در شیراز آغاز می شود.

حامد مبردی که چندی پیش فیلم کوتاه «میگنا» را ساخته است طراحی صحنه مجموعه تلویزیونی «چراغ‌ قرمز» و دستیاری کارگردان و برنامه‌ریزی نمایش‌های «بیوه‌های ‌غمگین سالارجنگ» و «طپانچه‌ خانم» را در کارنامه هنری خود دارد.

در خلاصه داستان فیلم آمده است: «گاهی وقتا زمان متوقف میشه و هیچ چیزی حرکت نمی کنه، حتی احساس می کنی که دنیا به آخر رسیده، پس باید یه کارایی و انجام ندی اجازه بدی اونا برات تصمیم بگیرن.»

سینا برزگر و نیما زارعی از بازیگران این فیلم کوتاه هستند.

عوامل فیلم کوتاه «مشتری» عبارتند از نویسنده و کارگردان: حامد مبردی، تهیه کننده: نیما زارعی، مدیر تصویربرداری: رضا رفیعی‌نصب، مدیر تولید: جواد خلیلی، طراح صحنه: حامد مبردی، طراحی و اجرای نور: عرفان شمس، منشی صحنه و طراح لباس: بیتا فرزاد، گریم: مارال رجایی، تدوین: آریا پارسی، مجری ‌طرح و روابط عمومی: آذین پورزندی.

کد خبر 5223884

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha