پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۰۵

مقامات محلی اعلام کردند؛

تنبیه واکسن نزدن با قطع سیم کارت در پاکستان

تنبیه واکسن نزدن با قطع سیم کارت در پاکستان

مقامات محلی در ایالت پنجاب پاکستان می‌گویند سیم کارت شهروندانی که از تزریق واکسن کرونا امتناع کنند، قطع می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از زد دی نت، حساب دولت پنجاب در توئیتر اعلام کرده است: سیم کارت‌های افرادی که از تزریق واکسن خودداری کنند، قطع خواهد شد.

در ایالت پنجاب ۶۷۷ مرکز تزریق واکسن افتتاح شده و قرار است مراکز تزریق سرپایی واکسن نیز در ایالت یادشده راه اندازی شود تا این روند با سرعت بیشتری انجام شود.

تا به حال در سراسر پاکستان بیش از ۱۰.۵ میلیون دوز واکسن کرونا تزریق شده که با توجه به جمعیت این کشور چشمگیر نیست. اما دولت پاکستان می‌گوید امیدوار است بتواند تا ژوئن سال ۲۰۲۲ این رقم را به ۱۰۰ میلیون دوز افزایش دهد. دولت پاکستان ۱.۱ میلیارد دلار بودجه را به خرید دوزهای اضافی واکسن اختصاص داده است.

تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در پاکستان تا تاریخ ۱۴ ژوئن ۹۴۲۲۰۰ هزار نفر اعلام شده که ۳۴۴ هزار نفر از این افراد در ایالت پنجاب زندگی می‌کنند.

کد خبر 5235118

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha