پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ مرداد ۱۳۸۶، ۱۲:۴۸

فروزنده در گفتگو با مهر:

جبهه متحد اصولگرا مسیر خوبی را در تقویت اتحاد پیموده است/ اصلاح طلبان با چالش وحدت مواجه‌اند

جبهه متحد اصولگرا مسیر خوبی را در تقویت اتحاد پیموده است/ اصلاح طلبان با چالش وحدت مواجه‌اند

قائم مقام جمعیت ایثارگران گفت: جریان مقابل اصولگرایان علی‌رغم اینکه برنامه مدونی برای انتخابات مجلس هشتم دارد اما اکنون با چالش جدی وحدت مواجه است.

لطف الله فروزنده، قائم مقام جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، درگفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: اصلاح طلبان طی یک برنامه جامع انتخاباتی، از رفتارهای افراطی گذشته پرهیزمی کنند و سعی دارند حرکت خود را در چارچوب نظام مطرح کنند، اما در عین حال تاخیردر تشکیل ستاد انتخابات مرکزی ائتلاف بزرگ اصلاح‌طلبان، بیانگر مشکل آنان در وحدت است.

وی با بیان اینکه اصلاح طلبان، دو استراتژی عمده را در خصوص حضور هر چه بهتر در انتخابات آتی دنبال می کنند، افزود: استراتژی اول آن ها جدای از فعالیت های انتخاباتیشان، تخریب دولت ومجلس اصولگراست، که نمونه آن بهانه کردن بحث سهمیه بندی بنزین و مشکلات ساختاری است که در زمان حکومت خودشان نیز مشاهده می شد.

فروزنده ادامه داد: دومین استراتژی اصلاح طلبان، ایجاد اختلاف در میان نیروهای اصولگراست که هنوز هیچ توفیقی در این راه کسب نکرده اند، اما گروه های اصولگرا باید نسبت به این مطلب به عنوان یک آسیب جدی هوشیار باشند.

وی با ابراز خرسندی از پایبند بودن گروه های اصولگرا به منشور اصولگرایی، تصریح کرد: منشور اصولگرایی به عنوان یک پیمان مشترک میان اصولگرایان پذیرفته شده و خوشبختانه در حال حاضر برای تمامی گروه های اصولگرا موضوعیت دارد.

این فعال سیاسی اصولگرا، منشور اصولگرایی رامحوری در جهت وحدت اصولگرایان و رسیدن آنها به هدف الهی خدمت هرچه بیشتر به مردم، معرفی کرد.

وی در خصوص تاثیرگذاری جبهه متحد اصولگرایان در وحدت نیروهای اصولگرا نیزگفت: جبهه متحد اصولگرایان با کمک سایر طیف های مجموعه اصولگرایی، مسیر خوبی را در جهت اتحاد این گروه ها پیموده و توانسته تاثیر بسزایی در یکسان کردن هدف گروه ها که همان رسیدن به جامعه ای اصولگرا بر مبنای ارزش های اسلامی است، داشته باشد.

قائم مقام جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، از گروه های اصولگرا خواست تا در حوزه نظری علاوه بر تولید فکرو آسیب‌شناسی موقعیت کنونی جامعه، ایثارگری و گذشت از منافع حزبی، تقویت روحیه تفاهم، پیروی از استراتژی گروه یازده نفره و فعالیت در جهت تحقق اهداف این گروه را سرلوحه تمامی فعالیت های انتخاباتی خود قرار دهند.

وی در پایان با تاکید بر اینکه جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در انتخابات مجلس هشتم به دنبال سهم خواهی نیست و تنها به فکر تحقق اهداف ائتلاف اصولگرایان است، خاطر نشان کرد: درلیست این جمعیت که طی هفته آینده به جبهه متحد اصولگرایان ارائه خواهد شد، افرادی معرفی خواهند شد که از کارآمدی در حوزه قانون گذاری، مقبولیت اجتماعی در بین عوام و خواص و صلاحیت های فکری، اخلاقی و اعتقادی برخوردار باشند.

کد خبر 525566

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha