عباس جهانگیرزاده در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: شرایط خشکسالی در سه سال اخیر توان فعالان بخش زراعت و دام را با چالشها و دغدغههای جدی روبهرو کرده که اگر پشتیبانیهای لازم انجام نشود، فعالان این حوزه با ناامیدی بیشتری روبهرو خواهند شد.
وی تصریح کرد: در منطقه مغان نیز به تبع سراسر کشور و استان اردبیل فرآیند خشکسالی به ویژه تلاش دیمکاران را با ناامیدی و برخی خلأها روبهرو کرده که انتظار میرود با راهکار حمایتی از سوی بانکها خسارت وارده جبران شود.
نماینده مردم پارسآباد و بیلهسوار در مجلس گفت: صندوق بیمه محصولات کشاورزی باید در اسرع وقت ضمن ارزیابی دقیق از تولید محصولات اراضی دیم و خسارت وارده، ثبت اطلاعات در سامانه صندوق بیمه محصولات کشاورزی انجام و جبران خسارت در اولویت قرار گیرد.
جهانگیرزاده افزود: با دعوت از مدیریت بانک کشاورزی استان و مدیران جهاد کشاورزی شهرستان سعی کردیم تا آخرین وضعیت خشکسالی و خسارت وارده به بخش زراعت، باغ و دام را مورد حمایتی جدی قرار دهیم و با استمهال بدهیها پرداختی تسهیلات جدید زمینه حمایت همهجانبه را فراهم کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: کشاورزان امکان بازپرداخت تسهیلات دریافتی در سالهای گذشته را ندارند که ما به صورت کشوری از مدیران بانک کشاورزی خواستهایم تا در کنار استمهال با پرداخت تسهیلات جدید کشاورزان را در آستانه سال زراعی جدید کمک و همراهی کرده و به نوعی جبران خسارت وارده به انجام برسد.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در کنار حمایت و پشتیبانی بانک و صندوق بیمه محصولات کشاورزی، سازمان جهاد کشاورزی استان نیز بهتر است با تأمین نهادهها و همچنین بذر با کیفیت کشاورزان را در کشت و زرع پاییزی کمک و همراهی کنند.
نظر شما