پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۰ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۲

با حضور امیر صباحی‌فرد انجام شد؛

رونمایی از مجموعه خاطرات مدافعان آسمان ولایت

رونمایی از مجموعه خاطرات مدافعان آسمان ولایت

هفت عنوان اثر مکتوب و یک اثر صوتی با عنوان «مجموعه خاطرات مدافعان آسمان ولایت» با حضور فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با روز پدافند هوایی ارتش، از هفت عنوان اثر مکتوب و یک اثر صوتی با عنوان خاطرات دلیرمردان پدافند توسط فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش رونمایی شد.

کتاب «از چشم در چشم آسمان» در پنج عنوان با موضوع اولین‌های دفاع پدافندی شامل کارخانجات، شهرها، مراکز نظامی، دفاع از بنادر تجاری، است که توسط مهدی فاطمی به زیور طبع آراسته شد.

همچنین «راویان آسمان امن» که خاطراتی از توپچی‌های پدافند است و به قلم محمدرضا عاروان از پیشکسوتان و قهرمانان پدافند به رشته تحریر درآمده است.

این اثر با تلاش خوانندگان خوش صدای پدافند به صوتی تبدیل شده است که از امروز ۱۰شهریورماه در فضای مجازی به صورت رایگان در اختیار مخاطبان عام و خاص قرار خواهد گرفت.

کد خبر 5294518

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha